SERDECZNIE WITAM wieczorkiem.
Monia 68,danutab, AGNESS, Agawa, Urszula B, Romualda Witczak, Stasia 109, ada. kj, coma 95, Rodusik, Jakuch, Halina Kwak
  SERDECZNIE WITAM wieczorkiem.
Monia 68,danutab, AGNESS, Agawa, Urszula B, Romualda Witczak, Stasia 109, ada. kj, coma 95, Rodusik, Jakuch, Halina Kwak
jeszcze raz dziękuję za miłe słowa i tyle serdeczności. Cieszę się, że jestem z Wami i mogę pochwalic się swoimi kwiatami. Nadrabiam zaległości z lata. Zdjęc mam sporo tylko jeszcze muszę je zmniejszyc żeby je wstawic. Tak więc pokażę nowe wkrótce, teraz jeszcze wykorzystuję ładne dni na prace pielęgnacyjne w ogrodzie. Mam spore zaległości, bo byłam w rozjazdach i sama miałam sporo gości, więc wakacje przeminęły bardzo szybko. Susza w moich stronach dała znac, bo rośliny padły, teraz pomału się regenerują ale to już nie pora na okazanie prawdziwych walorów! 
Romciu z powodu suszy nie ma u mnie grzybów! Sama nie byłam w lesie, znajomi jednak mówią że pojedyńcze jakieś się pokazują i już są robaczywe! Na szczęście mam trochę zapasów z ubiegłego roku, wiec się nie martwię!
coma 95 niestety nie znam nazwy róż, ponieważ jak kupowałam to na karteczce była nazwa producenta(kupowałam w miejscowym sklepie ogrodniczym) i coś po łacinie. Kupując zwracałam uwagę na kolor i żeby była pnąca. 
Jakuch to również róża kupiona na rynku z gołym korzeniem w ubiegłym roku jesienią. Po raz pierwszy zakwitła i jest bardzo oryginalna tak mi się wydaje.
KOCHANE wkrótce zajrzę do Waszych ogrodów ale to jeszcze trochę potrwa zanim nadrobię zaległości. Proszę o wyrozumiałośc.
Jeszcze jedno: nie mogę pisac ,,ci " ciągle mi się przestawia w ustawieniach, nie mogę nic z tym zrobic!!! Proszę nie traktowac to za błąd.
Nie będę więcej przenudzac tylko wstawię kolejne zdjęcia.