Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Jolu,Krzysiu,Grzesiu,Izabelo, Mariolu ,Izabell12
U mnie tak jest jak na tych zdjęciach bo są robione na bieżąco ,cały czas czekam na zimowity białe pełne nadal nie wychodzą ,kupowałam też na alegro zimowity żółte i myślałam że to jakaś podpucha bo cebulki są inne i wyglądają jak narcyzy ,ale widzę że coś z ziemi żółtego wychodzi więc zobaczymy co .
A róża Rapsody jest właśnie taka jak na zdjęciach może nawet ciut ciemniejsza ale w tym kolorze .
U mnie tak jest jak na tych zdjęciach bo są robione na bieżąco ,cały czas czekam na zimowity białe pełne nadal nie wychodzą ,kupowałam też na alegro zimowity żółte i myślałam że to jakaś podpucha bo cebulki są inne i wyglądają jak narcyzy ,ale widzę że coś z ziemi żółtego wychodzi więc zobaczymy co .
A róża Rapsody jest właśnie taka jak na zdjęciach może nawet ciut ciemniejsza ale w tym kolorze .
- e-genia

Bożenko na zdjęciach wyglądały jak niskie .Babopielka pisze:Genia -pytałaś u mnie o Dzielżany jesienne .Niestety moje są z tych wysokich ,bardzo wysokich nawet ,maja jakieś 180 centymetrów![]()
U Ciebie jak zwykle pięknie i kolorowoA kiedy jesień pokażesz
![]()
Wysokie miałam też i w zeszłym roku przesadzałam ,posadziłam przy kompostowniku i nie wiem czemu nie wyszły mi . ale i tak nie mam na nie miejsca .
Bożenko a jesień cały czas pokazuje marcinki ,chryzantemy ,zimowity taka jesień u mnie .
Genia
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Gieniu!
Jak to lwie paszcze same Ci się wysiały?
Z poprzedniego roku?
Czy one są taki niziutkie jak mnie się wydaje?
Pięknie wyglądają i ładne kolory .
Jestem bardzo mile zaskoczona ich widokiem,kojarzą mi sie z dawnymi beztroskimi latami i ogródkiem mojej cioci...
Dziwne,że nie pomyślałam dotąd by posiać je u siebie ale inspiracje czerpiemy z forum i zapewne wykorzystam ten moment w następnym roku,poszukać muszę jedynie nasion.
Pozdrawiam Gieniu.
Jak u mnie zimno w domku brrrrr
Jak to lwie paszcze same Ci się wysiały?
Z poprzedniego roku?
Jestem bardzo mile zaskoczona ich widokiem,kojarzą mi sie z dawnymi beztroskimi latami i ogródkiem mojej cioci...
Dziwne,że nie pomyślałam dotąd by posiać je u siebie ale inspiracje czerpiemy z forum i zapewne wykorzystam ten moment w następnym roku,poszukać muszę jedynie nasion.
Pozdrawiam Gieniu.
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Lwie paszcze moga być niziutkie, mogą być średnie (~50 cm) a mogą też być wysokie. Ale wszystkie jednakowo piękne 
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- e-genia

Witaj KaRoKaRo pisze:Witaj Gieniu!
Jak to lwie paszcze same Ci się wysiały?![]()
Z poprzedniego roku?
Pozdrawiam Gieniu.
Swoje lwie paszcze zostawiam na zimę i mimo że piele i tam rosły lewkonie pomiędzy zostało troszkę nie wypielonych roślinek i teraz mi pięknie kwitną . Są niskie jest tylko jedna wyższa ta bordowa ,ale ja tam kiedyś też miałam te wysokie .
Lewkonie cały czas kwitły ale się bardzo przewracały a widziałam że pomiędzy są lwie pasze więc tamte powyrywałam .
KaRo u mnie ciepło nawet na dworze dziś już cieplejszy wiatr .
Mąż od ponad tygodnia rozpalił w piecu.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia , napal w piecu .
Genia
- e-genia

Krzysiu tak ale te niższe się nie przewracają no i cały czas kwitną usuwam przekwitnięte kwiatostany i wypuszczają nowe , kiedyś jak nie było mrozów kwitły do stycznia .bishop pisze:Lwie paszcze moga być niziutkie, mogą być średnie (~50 cm) a mogą też być wysokie. Ale wszystkie jednakowo piękne
Genia
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
"Kolorowy ogród Gieni"
Oj kolorowy, kolorowy. Piękny i kolorowy.
A ja myślałam, że to Gieniu, Twoje koty, a to nie Twoje, a czyje?
pa, pa, pa ;:54
Oj kolorowy, kolorowy. Piękny i kolorowy.
A ja myślałam, że to Gieniu, Twoje koty, a to nie Twoje, a czyje?
pa, pa, pa ;:54
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
Grzegorz B
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Witaj Geniu
U Ciebie dalej kolorowo, ja też jestem ciekawy tych żółtych zimowitów, dziś byłem na targach ale były te standardowe.
U Ciebie dalej kolorowo, ja też jestem ciekawy tych żółtych zimowitów, dziś byłem na targach ale były te standardowe.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "