Masz rację ta róża jest naprawdę ładna aż ugina się pod ciężarem kwiatów długo ją uprawiasz. a mam jeszcze pytanko co to jest za drzewko żółte z tyłu za róża jakoś mnie zainteresowało nie wiem czemu może dlatego że bardzo lubię kolor żółty. Ale róży to naprawdę gratuluję.
też tak myślałem o klonie jesionolistnym o jednej z jego odmian ale pewien nie byłem a ta róża naprawdę piękna co to za odmiana? twój ogródek jeśli mogę spytać?
Ogródek jest mój. Odmiany nie pamiętam, jak gdzieś sprawdze to napisze, ale świetna jest bo nie trzeba jest okrywać na zime i przycinać też nie trzeba.
No to Kasiu 577 naprawdę gratuluję ogródka róża piękna ale widzę że reszta roślin też się pięknie prezentuję podoba mi się to że posiadasz liczne roślinki i to o różnych kolorach liści a ja takie drzewka i krzewy najbardziej lubię bo są nietypowe w stosunku do zwykłej aczkolwiek również ładnej zieleni. Posiadasz jeszcze jakieś wspaniałe ciekawostki w ogródku?
No to tylko pozazdrościć masz pole do popisu a jakie liczne możliwości ogródek już teraz się ładnie prezentuję a co będzie potem? Problemem może okazać się tylko jedna sprawa a mianowicie brak miejsca na nowe roślinki co się wielu osobom i wielu moim znajomym zdarza he he he