Mój sad i ogród kwiatowy
- stasia109
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Stasiu, jak to się stało, że ja tak blisko, a u Ciebie nie byłam......pa stasia 
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
To ja się też piszę na nasionka. Proszę.....

Adresy do moich wątków
- harwi

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
skorupek nie ale trzeba było dostać się do środeczka. Dobrze, że była pomoc gospodarza i kombinerki ;)))Oto zdjęcie stasinego jadalnego kasztana , a czemu Ty jadłaś kłujące skorupki
Stasiu pozwolę sobie wkleić u Ciebie jeszcze jedną fotkę którą udało mi się cyknąć u Was. Bo z tego wszystkiego zapomniałam, że aparat miałam.

- JolantaG

- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój sad i ogród kwiatowy
Piękne fotki dziewczyny wstawiły ,z TWOJEGO ogrodu Stasieńko .Mam nadzieję ,że w przyszłym sezonie i ja będę mogła do Was dołączyć .Jak tylko wrócisz z wywczasów odezwij się do nas .TĘSKNIMY .