Ptak i panda. Mam nadzieje że wyjdzie Ci to tak jak zaplanowałeś.
Mój ogrodowy zakątek- Priam
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj PRZEMKU wreszcie doszłam do Twojego wątku . Mam nadzieję ,że się juz wykurowałes . Podziwiałam Twoje zdolności . Sama jestem ciekawa jak to będzie wygladac na wiosnę . Ciesze się ,że wygrałes te konkursy mnie również bardzo się podobało zdjęcie ,które wygrało . Do soboty również miałam takiego Kubusia jak Ty ale niestety . W tej chwili odpoczywa sobie w pięknym miejscu[moim zdaniem ]czyli na wrzosowisku . Jest to trochę smutne . Miałam go 8 lat i dostałam go w prezencie urodzinowym . Piszę nie na temat -wybacz ,ale to tak jakoś wyszło gdy zobaczyłam Twojego KUBUSIA . Szkoda ,że nie spotkaliśmy się wtedy na wystawie ale jestem uzależniona od brata .
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mutari - poniżej przedstawiam kolory które powinny się ukazać w zwierzętach.
Ewo - w końcu jestem Wagą, a wagi mają odrobinę artystycznej duszy ;)
Oliwko - już kiedyś Wam mówiłem, że mam dużo pomysłów - hihihihi. Wszystko tylko zależało od ilości cebul i kosztów.
Grażynko - starałem się aby w zwierzakach było kilka wielkokwiatowych krokusów, ale zdecydowana większość to botaniczne. zapraszam na wiosnę
Pelagio - odmiana dali jest podobna ale to nie ta. Miałem jeszcze trochę trawy więc ją wykorzystałem z powrotem.
100krotko - panda jest moim ukochanym zwierzątkiem już od dzieciństwa, teraz też mam do niej sentyment i od kilku dni mam swoją w ogrodzie

PANDA WIELKA:

Prawie 200 cebulek. Fioletowe uszy, obwódki oczu, nosek i uśmieszek. Białe wypełnienie a żółte środki oczu. Błękitne przejście od uszu do bieli głowy.
RAJSKI PTAK:

Prawie 300 cebulek. Żółty dziób i skrzydło, fioletowa głowa i ogon. Białe oko i fioletowo-białe ciało z krokusów Pickwick.
Zdjęcia roślin z www.cebule.pl
Ewo - w końcu jestem Wagą, a wagi mają odrobinę artystycznej duszy ;)
Oliwko - już kiedyś Wam mówiłem, że mam dużo pomysłów - hihihihi. Wszystko tylko zależało od ilości cebul i kosztów.
Grażynko - starałem się aby w zwierzakach było kilka wielkokwiatowych krokusów, ale zdecydowana większość to botaniczne. zapraszam na wiosnę
Pelagio - odmiana dali jest podobna ale to nie ta. Miałem jeszcze trochę trawy więc ją wykorzystałem z powrotem.
100krotko - panda jest moim ukochanym zwierzątkiem już od dzieciństwa, teraz też mam do niej sentyment i od kilku dni mam swoją w ogrodzie

PANDA WIELKA:

Prawie 200 cebulek. Fioletowe uszy, obwódki oczu, nosek i uśmieszek. Białe wypełnienie a żółte środki oczu. Błękitne przejście od uszu do bieli głowy.
RAJSKI PTAK:

Prawie 300 cebulek. Żółty dziób i skrzydło, fioletowa głowa i ogon. Białe oko i fioletowo-białe ciało z krokusów Pickwick.
Zdjęcia roślin z www.cebule.pl
- Priam
- Przyjaciel Forum

- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ogis - pomysły jakoś tak wychodzą- z głowy ;)
Krzysiu - lubię kombinować i tworzyć coś nowego. Miałem cebulki a pomysł z ptakiem był już na wiosne. jesienią doszła panda.
Jakuch - trudno, spotkamy sie następnym razem. Mój Kuba ma 10 lat i ma się dobrze więc liczę że dociągnie do 15 lat. Zdjęcia były wyrazem mojej duszy i cieszę się, że się podobały. Teraz mój "artyzm" może uda się w ogrodzie ;)
Krzysiu - lubię kombinować i tworzyć coś nowego. Miałem cebulki a pomysł z ptakiem był już na wiosne. jesienią doszła panda.
Jakuch - trudno, spotkamy sie następnym razem. Mój Kuba ma 10 lat i ma się dobrze więc liczę że dociągnie do 15 lat. Zdjęcia były wyrazem mojej duszy i cieszę się, że się podobały. Teraz mój "artyzm" może uda się w ogrodzie ;)
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gratuluje pomysłów. Teraz czekamy do wiosny....

Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.