Na wsi u maakity cz.2
W fajnym miejscu mieszkasz.....buziaki dla niszczyciela 
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- Danio
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Madziu, róże u Ciebie mimo, że chorują, to nadal kwitną. Moje już niestety nie mają ochoty.
Niszczyciel super, czyżby czaił się na tę kwitnącą kępę?
Pozdrawiam Dorota
Niszczyciel super, czyżby czaił się na tę kwitnącą kępę?
Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Ale przykryć i przysypać na stałe, czy tylko żeby ją zabić?
Bo nie ma tego za wiele, może poszerzyć drogę, żeby dochodziła do rabaty? Albo jakieś krawężniki?
Bo nie ma tego za wiele, może poszerzyć drogę, żeby dochodziła do rabaty? Albo jakieś krawężniki?
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madzu, witaj bardzo serdecznie. Wpadłam do Ciebie przez przypadek, ale nie żałuję. Podobają mi się zdjęcia roślin, "szkodnika" i psiuni. Ja Mam dwa pieski z sierocińca. Pozwolisz, że będę wpadac do Ciebie?
pozdrawiam, pa, pa ;:54
pozdrawiam, pa, pa ;:54
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
- maakita

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
Porobiłam sobie trochę fotek ostatnio. Chyba pewna część mojego ogrodu zaczyna powoli przypominać ogród. Może zdjęcia tak średnio przypominają o tym, ale tak jest.
Taki sobie kawałek przed domem
W przyszłym roku nie będzie tu ani żółci ani pomarańczu, a dominować będzie róż. Zobaczymy za rok, co z tego wyjdzie 
A to widoki z różnych części ogrodu na moje tegoroczne dzieło - nową rabatę z mini skalniakiem.

Z biegiem czasu będę ją poszerzać i nadawać nieregularne kształty.
Taki sobie kawałek przed domem
W przyszłym roku nie będzie tu ani żółci ani pomarańczu, a dominować będzie róż. Zobaczymy za rok, co z tego wyjdzie A to widoki z różnych części ogrodu na moje tegoroczne dzieło - nową rabatę z mini skalniakiem.

Z biegiem czasu będę ją poszerzać i nadawać nieregularne kształty.
- bishop

- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
To świetny sposób na rabatę, która musi powstać, ale jej wizja się jeszcze nie wykrystalizowała
Też tak musze zrobić - najpierw wsadzę to, co już nie może czekać, a potem będe poszerzał. Że też na to wcześniej nie wpadłem
Też tak musze zrobić - najpierw wsadzę to, co już nie może czekać, a potem będe poszerzał. Że też na to wcześniej nie wpadłem
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
Witaj Makito - masz fajne plany i mnóstwo miejsca do nasadzeń ....będę śledzić twoje poczynania, 
Serdecznie pozdrawiam Barbara
- maakita

- Od: 17 maja 2007, o 08:47
Krzysiu, a to dopiero nasadzenia przed powstaniem rabaty (na razie chcę tylko siatkę przykryć warstwą krzewów) potem będzie reszta.
Wymyśliła, że krzaczki są jeszcze małe powsadzam pomiędzy nie malwy, które zasłonią siatkę. Co z moich planów okaże się za kilka miesięcy.
Barwo bardzo mi miło słyszeć od Ciebie te słowa, zawsze jesteś u mnie miłym gościem.
Wymyśliła, że krzaczki są jeszcze małe powsadzam pomiędzy nie malwy, które zasłonią siatkę. Co z moich planów okaże się za kilka miesięcy.
Barwo bardzo mi miło słyszeć od Ciebie te słowa, zawsze jesteś u mnie miłym gościem.