Roślinki Ani cz.4
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
- pingu
- 1000p
- Od: 23 maja 2009, o 22:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Piękne nowości
Ehh, jak mnie pocięli to nie paliłam w szpitalu. Później też ze 2-3 tygodnie, ale jak tylko doszłam na tyle do siebie, że się doturlałam do sklepu, to nie kupiłam sobie soczku czy jogurciku tylko paczkę fajek
I tyle mojego niepalenia. 

Ehh, jak mnie pocięli to nie paliłam w szpitalu. Później też ze 2-3 tygodnie, ale jak tylko doszłam na tyle do siebie, że się doturlałam do sklepu, to nie kupiłam sobie soczku czy jogurciku tylko paczkę fajek

Patrycja Moje doniczkowce
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
"I have spread my dreams under your feet; Tread softly because you tread on my dreams."
"Rzuciłem rozpostarte sny pod twoje stopy; Stąpaj ostrożnie - depczesz moje sny." W.B.Yeats
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
No nie ,a ja Ci tu hoduję tą pixie hehe ,ale ta Twoja już cudna wyrośnięta i one mają ten urok w sobie ,że są bardzo gęste
Cudna jest
Ja tę od Ciebie różową wczoraj wsadziłam do ziemi i stoi na parapecie ,kto przychodzi to się nią zachwyca .
Odnośnie palenia w szpitalu to ja tylko myślałam kiedy wyjdę ,żeby zapalić no i oczywiście taka zakręcona wyszłam na schody zapliłam i szybko dzwoniłam po transport bo mi słabo się robiło hehe ale chęć była silniejsza

Odnośnie palenia w szpitalu to ja tylko myślałam kiedy wyjdę ,żeby zapalić no i oczywiście taka zakręcona wyszłam na schody zapliłam i szybko dzwoniłam po transport bo mi słabo się robiło hehe ale chęć była silniejsza

- Andziax007
- Kontakt:
Pingu, Edytko dziękuję w imieniu nowości
Izuniu ja wiem ale nie mogłam się oprzeć tej i musiałam ją wziąć ze sobą :P A Twoja niech sobie rośnie
Cieszę się że ta różowa dobrze się miewa
W szpitalu chciało mi się palić ale jakoś wtedy tak byłam zakręcona że nie poszłam z czego bardzo się cieszę i mam nadzieję że nie zacznę z powrotem

Izuniu ja wiem ale nie mogłam się oprzeć tej i musiałam ją wziąć ze sobą :P A Twoja niech sobie rośnie

W szpitalu chciało mi się palić ale jakoś wtedy tak byłam zakręcona że nie poszłam z czego bardzo się cieszę i mam nadzieję że nie zacznę z powrotem

- Kasia.N
- 1000p
- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale piękne okazy
Syngonium śliczne, a pilea rewelacyjna, zresztą ta druga również 

Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Andziax007