Z kolcami nam do twarzy czyli... różyce Czołgistek cz.2
-
Bogusia2
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gabi przepiękne róże
. Ta Twoja Peace przyprawia mnie o zawrót głowy. U mnie też zakwitła Extrawaganza ale nie mam aparatu buuuuu. Niesamowicie żywotne są Niny W. Pamiętacie jak stały bezlistne miesiąc temu. Wyobraźcie sobie, że pokryły się nowymi listkami i znów kwitną
! Mam pytanie dostałam dziś róże od Przemka ale będę mogła je posadzić dopiero w sobotę. Póki co paczka stoi nierozpakowana. Zostawić je w tej paczce do soboty? Madziu trzy Westerlandy chcę posadzić razem w miejscu gdzie poprzedni tak się nie wiodło Mme. I.Pereire. U paczce są Westerlandy, Bonica, Double Delight i ... zapomniałam jak się ta cczerwona nazywa. Jeszcze muszę zapolowac na Duftwolke, bo Frida sprawdzała w Rosarium i nie mają. Duftwolke ma znów pączki i to będzie jej czwarte kwitnienie w tym roku. W moim ogrodzie jest absolutna rekordzistką jeżeli chodzi o powtarzanie.
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- alana
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabi foty jak zwykle piękne, a Zośka na pierwszej fotografii cud miód malina.
Bogusiu, tak jak mówi Madzi, wyjmij te róże z opakowania, wstaw moze do wody, żeby korzenie były zanurzone, tylko takie stanie w wodzie do soboty im nie zaszkodzi?
Bogusiu, tak jak mówi Madzi, wyjmij te róże z opakowania, wstaw moze do wody, żeby korzenie były zanurzone, tylko takie stanie w wodzie do soboty im nie zaszkodzi?
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie