Ja też mam na swojego sposób bo lubi piwko, więc jedno piwko = jeden kwiatuszek( no może nie zupełnie bo już bym chyba miała wszystkie rośliny światamyszorek pisze: Ja nie palę, za to mój M. tak.Czasem jak marudzi na temat moich roślinek to się z nim droczę, że mogę zacząć palić i zamiast na kwiaty wydawać kasę na fajkiI wtedy staje się cud...
Przestaje się czepiać
Roślinki Ani cz.4
- Anetta
- 1000p

- Od: 17 sie 2009, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Maju ja mam tak co roku....teraz jestem przeziębiona i na wiosnę znowu
Asiu jakoś nie potrafię wypić polopiryny rozpuszczonej w wodzie wolę wziąć same tabletki popijając wodą i tak zrobiłam zaraz przed spaniem. Dzisiaj już lepiej się czuję....nie mam takiego kataru, wypiłam jeszcze calcium. Co prawda gardło mnie jeszcze boli ale da się to znieść
Mam tak samo każdego roku z tym przeziębionym pęcherzem albo z nerkami....tym razem doprawiłam się zbieraniem ziemniaków....muszę przepalać już w piecu pod wieczór bo jest w domu zimno
Anetko mój tak znowuż nie pije, od czasu do czasu napijemy się po piwku i tyle.....więc u mnie ten sposób nie zadziała prędzej z papierosami
Asiu jakoś nie potrafię wypić polopiryny rozpuszczonej w wodzie wolę wziąć same tabletki popijając wodą i tak zrobiłam zaraz przed spaniem. Dzisiaj już lepiej się czuję....nie mam takiego kataru, wypiłam jeszcze calcium. Co prawda gardło mnie jeszcze boli ale da się to znieść
Mam tak samo każdego roku z tym przeziębionym pęcherzem albo z nerkami....tym razem doprawiłam się zbieraniem ziemniaków....muszę przepalać już w piecu pod wieczór bo jest w domu zimno
Anetko mój tak znowuż nie pije, od czasu do czasu napijemy się po piwku i tyle.....więc u mnie ten sposób nie zadziała prędzej z papierosami
- ogrodniczka01
- 1000p

- Od: 18 lip 2009, o 11:45
-
Anaka

- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Aniu, wygrzej się na słoneczku i zastosuj domową terapię - miód, cytryna, ciepłe mleczko , i będzie po infekcji 
Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
Ale Wy kombinujecie żeby zmusić mężczyzn do pogodzenia się z tym, że i tak kupicie kwiatki
Sama też muszę wypróbować
Tylko, że mój nie pali a piwko wypije raz na jakiś czas.. Coś się wymyśli 
Sama też muszę wypróbować
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Aniu, cieszę się, że już lepiej się czujesz, ja jak mam problem z pęcherzem i nerkami, to biorę urosept, juz w miarę wiem, kiedy mi się to zaczyna, bo to dla mnie charakterystyczny bólAndziax007 pisze:
Asiu jakoś nie potrafię wypić polopiryny rozpuszczonej w wodzie wolę wziąć same tabletki popijając wodą i tak zrobiłam zaraz przed spaniem. Dzisiaj już lepiej się czuję....nie mam takiego kataru, wypiłam jeszcze calcium. Co prawda gardło mnie jeszcze boli ale da się to znieść![]()
Mam tak samo każdego roku z tym przeziębionym pęcherzem albo z nerkami....tym razem doprawiłam się zbieraniem ziemniaków....muszę przepalać już w piecu pod wieczór bo jest w domu zimno![]()
- Andziax007

- Kontakt:
Dziękuję Dziewczyny
Będę się starać żeby przepędzić to choróbsko, teraz nawet się dobrze czuję i mogłabym wszystko zrobić ale z odpoczynkiem bo za szybko się męczę
Edytko oj szkoda byłoby ale raczej cissusowi już nie grozi że padnie całkiem....z każdym dniem jest coraz więcej nowych odrostów i już się nie mogę doczekać jak się ładnie zagęści
:lol::lol: Discolor u mnie cały czas kaprysi :x A czy u Ciebie nowe listki są małe i już nie rosną 
Asiu ja coś brałam na przemrożony pęcherz i nerki ale tabletki mi się skończyły i M wyrzucił pudełko
Teraz jak mi nie przejdzie z przeziębieniem to pójdę do lekarza po antybiotyk i od razu wezmę coś na te nerki i pęcherz żebym miała pod ręką bo ostatnio nerki mnie bolały to kompletnie nic nie miałam tylko taki lodowy żel który mi pomógł i nie odczuwałam tak bólu 
Edytko oj szkoda byłoby ale raczej cissusowi już nie grozi że padnie całkiem....z każdym dniem jest coraz więcej nowych odrostów i już się nie mogę doczekać jak się ładnie zagęści
Asiu ja coś brałam na przemrożony pęcherz i nerki ale tabletki mi się skończyły i M wyrzucił pudełko
- Haim

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
Aniu, ja mimo wszystko polecam ten Urosept 
To jest lek ziołowy, więc na pewno nie zaszkodzi i warto go zawsze mieć skoro masz problemy z nerkami,(te tabletki możesz dostac w aptece bez recepty) ja jak tylko czuję, że mnie owiało i zaczyna boleć, biorę te tabletki i jakoś pomaga, raz trzy lata temu, to tez juz musiałam antybiotyk wziąć
To jest lek ziołowy, więc na pewno nie zaszkodzi i warto go zawsze mieć skoro masz problemy z nerkami,(te tabletki możesz dostac w aptece bez recepty) ja jak tylko czuję, że mnie owiało i zaczyna boleć, biorę te tabletki i jakoś pomaga, raz trzy lata temu, to tez juz musiałam antybiotyk wziąć
- Andziax007

- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt:
- Andziax007

- Kontakt:
Będąc dzisiaj na zakupach choć nie powinnam ale kto to za mnie zrobi zakupiłam sobie takie oto dwie roślinki
Syngonium Pixie

Pilea Spruceana 'Silver Tree'

Tą roślinkę już miałam ale niestety do dzisiaj nie znam nazwy i myślę że to jakaś pilea....jest podobna do tej wyżej tylko ma inny kształt i kolor listków

Syngonium Pixie

Pilea Spruceana 'Silver Tree'

Tą roślinkę już miałam ale niestety do dzisiaj nie znam nazwy i myślę że to jakaś pilea....jest podobna do tej wyżej tylko ma inny kształt i kolor listków