A my dziś idziemy na drugie szczepienie
 A my dziś idziemy na drugie szczepienie   
 Wczoraj skumałam,że nie przyzwyczaiłam psa do...stołu ale położyłam kocyk i trochę go wyobracałam przy czesaniu a dziś spróbował surowej wołowinki.No chyba mu posmakowało bo czekał na więcej

otóż to pranie ręczneJak się "pierze " psa? Mr. Green
 biorę sporą miskę z mydlinami z szarego mydła, szczotkę, myjkę i pocieram dreda o dreda i wyciskam i powtarzam aż do znudzenia mojego i psa, potem wszystko spłukuję i wyciskam dredziki w ręczniki
  biorę sporą miskę z mydlinami z szarego mydła, szczotkę, myjkę i pocieram dreda o dreda i wyciskam i powtarzam aż do znudzenia mojego i psa, potem wszystko spłukuję i wyciskam dredziki w ręczniki   no i tak mogłabym robić codziennie, ale mam lenia
  no i tak mogłabym robić codziennie, ale mam lenia   mogłabym też po każdym piciu psa te dredy, ale też mam lenia, bo jak pies biega po ogrodzie to tam ma miskę z wodą i nie jestem w stanie za każdym razem go pilnować, a że brudny pies to szczęśliwy pies, więc niech ma troszkę swobody
  mogłabym też po każdym piciu psa te dredy, ale też mam lenia, bo jak pies biega po ogrodzie to tam ma miskę z wodą i nie jestem w stanie za każdym razem go pilnować, a że brudny pies to szczęśliwy pies, więc niech ma troszkę swobody   

mnie czasem szlag trafia po spacerze w deszczu, jak Kenzo przychodzi cały ubłocony i trzeba go "podmywać"...a co dopiero takie atrakcje na codzień
 mnie czasem szlag trafia po spacerze w deszczu, jak Kenzo przychodzi cały ubłocony i trzeba go "podmywać"...a co dopiero takie atrakcje na codzień  

)
 )
 a jaki szczęśliwy w tej kałuży
  a jaki szczęśliwy w tej kałuży   
   jedynie jak gdzieś wychodzimy do ludzi
  jedynie jak gdzieś wychodzimy do ludzi   no i tak średnio raz w tygodniu czyszczę mu okolice pyska, łapy pozostawiam aż brud sam odpadnie
  no i tak średnio raz w tygodniu czyszczę mu okolice pyska, łapy pozostawiam aż brud sam odpadnie   

nie muszę chyba pisac że wtedy to już krucho z miejscem dla mnie
 nie muszę chyba pisac że wtedy to już krucho z miejscem dla mnie