Tu na razie jest ściernisko ale będzie ..... ogród - harwi
- harwi
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2008, o 14:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Siema ;) Madzik mnie też przeraża. Z tego powodu właśnie robimy wszystko z tyłu ogrodu (tak do połowy) Mamy dłuuuuuuuuuuuugą działkę i jak coś będą rozwalać to najwyżej do połowy ogrodu a tam nie sadzę
Ewentualnie jednoroczne
Będzie dobrze
A jak mi coś uszkodzą (w sumie nie ma co) ale jakby to
A warzywnik właśnie mamy "w domu "

- MagdaMisia

- Od: 17 mar 2009, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- harwi

hehe no na pewno. Najlepiej jakby od razu przyjechali i postawili dom ;) Spokojna głowa jak kiedyś wpadniesz zobaczysz ile tam jest miejsca do rycia ;) I jeszcze 1700 m2 współwłaściciela-kolegi, który nic nie robi i robić na razie nie będzie jak coś to u niego rozryjemy
Jakoś to będzie mam nadzieję. Zresztą nie mogłabym teraz siedzieć i nic nie robić ;) 
- MagdaMisia

Hehe no właśnie - ja też nie mogę siedzieć i nic nie robić ;) Dziś będę znów miała cały dzień z głowy bo muszę to wszystko posadzić od Marioli. Rola mojego Pawła ogranicza się do skoszenia trawy - jak nawrzeszczę i podlania a także odpoczywania na leżaku z kotką na kolanach
no ale dzielnie robi za mojego szofera tzn. przywozi mnie z ogrodu do domu. Już się przyzwyczaiłam, że muszę zasuwać sama - ale przynajmniej wszystko jest po mojemu tzn. porządnie zrobione 
- harwi

A ja tam mojego zatrudniam do wszystkiego co się da.
A zapomniałam cie zapytać? czy ty masz jeszcze inne odmiany koktailówek? I czy mogłabyś zebrać nasionka tak troszeczkę.
- MagdaMisia

Heh my mamy w domu dwa kocurki w tym jeden 4-miesięczny od tej kotki z ogródka właśnie - a kotka jest po babci Pawła i ma już więcej jak 15 lat. A pifko to swoją drogą - to pierwsza rzecz po powrocie z pracy (jeśli nie trzeba nigdzie już jechać), która jest spożywana jako aperitif
jeszcze przed obiadem... 
- MagdaMisia

- MagdaMisia

- harwi

Grzesiu nie ma sprawy przyjemność po Naszej stronie. Przynajmniej zobaczyliśmy również i Twój ogródek. I te Twoje zagajniki są super. Teraz wiem gdzie mieszkasz PAMIETAJ !!!
Cieszę również, że do nas zawitałeś bo teraz masz pojęcie o naszym... może już nie ściernisku ale ... TRAWOWISKU.. lub GOLFOWISKU