Aniu to będę wręcz ascetycznie żył, przecież nie może mnie zabraknąć na tych targachanulka pisze:Jesienne Targi Ogrodnicze.Odbywaja sie co roku wiosną i jesienią.Przyjeżdżają wystawcy z całej Polski i mozna duzo ciekawych rzeczy kupić
Mój piękny ogród- anulka cz.1 2007 r.
-
Grzegorz B
-
Reposit-10
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Anulko, to jest chyba ten straszny chwast, o którym była mowa tutaj
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... c&start=15
Goni@k z nim prowadzi wojnę
Radzę jak najszybciej się go pozbyć, a szczególnie kwiecia, żeby się nie zdążył rozsiać...
- Lady-r
- Przyjaciel Forum

- Od: 3 lis 2006, o 12:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Faktycznie to jest chwastnica jednostronna bardzo się sieje i czasami trudno ją wyrwać szczególnie po deszczu bo się przerywa i odbija z korzenia.
pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
- anulka
- Przyjaciel Forum

- Od: 23 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Muszę się wszystkim pochwalić ,że spotkałam się z bardzo miłą ,sympatyczną ,ze nie powiem uroczą kolezanka diagą
Miło jest spotkac kogoś z kim najpierw wymienia się uwagi na forum.Mam nadzieję ,że niedługo dołączy do na Szpilka no i Grzesiu bo mieszka niedaleko Szczecina.
Całe spotkanie przypieczętowałysmy ;:18 tak ,jak tradycja nakazuje.Ja dostałam piękne kwiatki

Mam nadzieję ,że moje kwiatki podobały się koleżance
Oczywiście ma nastąpic teraz rewizyta z czego zdam szczegółowe sprawozdanie . Mam nadzieje ,ze chwastów nie będzie
Miło jest spotkac kogoś z kim najpierw wymienia się uwagi na forum.Mam nadzieję ,że niedługo dołączy do na Szpilka no i Grzesiu bo mieszka niedaleko Szczecina. Całe spotkanie przypieczętowałysmy ;:18 tak ,jak tradycja nakazuje.Ja dostałam piękne kwiatki

Mam nadzieję ,że moje kwiatki podobały się koleżance
Oczywiście ma nastąpic teraz rewizyta z czego zdam szczegółowe sprawozdanie . Mam nadzieje ,ze chwastów nie będzie
- chatte
- Przyjaciel Forum

- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Anulko ta melisa wygląda trochę podobnie do jednej z moich, ale nie jestem pewna, czy to ta.
Moja stanowi bardziej zwartą kępkę i prawie nie przyrasta
Jeżeli więc to nie jest "moja" melisa, to odkryłam u Ciebie nową odmianę tej rosliny

A dalie oczywiście śliczne
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Trzeci dzień biegam po twoim ogrodzie i dostałam zadyszki dlatego nic dzisiaj nie powiem. Rozbolały mnie nogi i kręgosłup, muszę odpocząć. Od jutra będę przychodziła do ciebie na spacer, koniec z biegami. Kilka razy powtórzyło sie pytanie, czego u ciebie nie ma? Ja nie zauważyłam białych liatii, ale może dlatego że biegłam. Do następnych odwiedzin.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska