Roślinki Ani cz.4
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Nawet nie macie pojęcia jak ja się cieszę że wreszcie daje jakieś oznaki i zaczyna rosnąć
:lol::lol:
Mirku co ja mu mogłam zrobić....jedynie to że przesadziłam go do mniejszej doniczki ze świeżą ziemią i usunęłam tą okropną siatkę
Nie muszę go podlewać biohumusem bo jest w ziemi już z nawozem czy jak to się zwie
Och Asiu dziękuję za taki miły komplemencik
Jakie to fajne uczucie jak roślinka odżywa dzięki mojej trosce i pomocy
Kasiu, Aniu dziękuję
Aguś ja mam taką nadzieję, że za jakiś czas od burzy listków nie będzie widać tych chwilowo sterczących gałązek
Mirku co ja mu mogłam zrobić....jedynie to że przesadziłam go do mniejszej doniczki ze świeżą ziemią i usunęłam tą okropną siatkę
Och Asiu dziękuję za taki miły komplemencik
Kasiu, Aniu dziękuję
Aguś ja mam taką nadzieję, że za jakiś czas od burzy listków nie będzie widać tych chwilowo sterczących gałązek
- Andziax007

- Kontakt:
Dziękuję Aniu
Mirku zapomniałam wcześniej dopisać....nowe 'szczepki' rosną teraz zamiast liści, tzn tu gdzie był listek wyrasta nowa gałązka czyli na to wychodzi że się rozkrzewia albo rozrasta
A czy od korzenia coś wypuści to nie wiem bo każda gałązka to tak jakby jedna roślinka......wiesz o co mi chodzi 
Na wszelki wypadek kiedyś pobrałam parę szczepek i siedzą sobie w wodzie....mam nadzieję że już niebawem będą korzonki i się ładnie przyjmą....jak tak to będą dla osób którym obiecałam czyli dla Kasi i Mirka
Mirku zapomniałam wcześniej dopisać....nowe 'szczepki' rosną teraz zamiast liści, tzn tu gdzie był listek wyrasta nowa gałązka czyli na to wychodzi że się rozkrzewia albo rozrasta
Na wszelki wypadek kiedyś pobrałam parę szczepek i siedzą sobie w wodzie....mam nadzieję że już niebawem będą korzonki i się ładnie przyjmą....jak tak to będą dla osób którym obiecałam czyli dla Kasi i Mirka
- Andziax007

- Kontakt:
Grażynko ja jak ujrzałam młode listki to o mało co nie spadłam z wersalki z wrażenia :P
Witaj Aniu w moich skromnych progach....cieszę się że mnie odwodziłaś i dziękuję
Szkoda że wcześniej nie wiedziałam o tych petach bo na pewno bym spróbowała Twój sposób ale od 2 miesięcy nie palę więc petów żadnych nie mam, zresztą kretów jak na razie też nie 
Cieszę się Mireczku
To teraz trzymaj mocno kciuki żeby szybciutko puścił korzonki i się przyjął a wtedy powędruje do Ciebie
Skoro tak piszesz to pewnie za jakiś czas też coś zacznie rosnąć od korzeni
Witaj Aniu w moich skromnych progach....cieszę się że mnie odwodziłaś i dziękuję
Cieszę się Mireczku
Skoro tak piszesz to pewnie za jakiś czas też coś zacznie rosnąć od korzeni
- Andziax007

- Kontakt: