Moje kwiaty w domu i na rabacie...
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- marlenka78
- 500p

- Od: 7 maja 2009, o 20:38
Dziekuje wam dziewczyny za wizyte u mnie.
Aniu-dziekuje za nazwe.Ja myslalam ze to jakas jednoroczna przyprawa-melissa albo cos podobnego.A twoja ma tez takie cienkie listki i takie kolce na nich?
A to moje dzisiejsze nowosci,musialam po sklepie ogordniczym troche po urlopie pobuszowac i kupilam bluszczyk:
i takie cos wlochate troche: 
Aniu-dziekuje za nazwe.Ja myslalam ze to jakas jednoroczna przyprawa-melissa albo cos podobnego.A twoja ma tez takie cienkie listki i takie kolce na nich?
A to moje dzisiejsze nowosci,musialam po sklepie ogordniczym troche po urlopie pobuszowac i kupilam bluszczyk:
i takie cos wlochate troche: 
Aneta
- Andziax007

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- marlenka78
- 500p

Twoja ma wieksze liscie niz moja, tez sliczna jest. Fajnie, ze to nie jednoroczna roslina, mam nadzieje, ze przezyje u mnie. To ostatnie to nie wiem, bylo tylko napisane ze to hydro-roslina posadzona byla w granulacie takikm drobnym, przesadzilam ja do wiekszej doniczki i dodalam troche wiekszy granulat, ma takie twarde liscie. Byly tez wieksze w sklepie, ale ja kupuje zawsze mniejsze, bo nie wiem czy u mnie przezyja. Zreszta takie roslinki szybko sie rozrastaja ,mam nadzieje ze ta tez 
Aneta
- Andziax007

- Kontakt:
- elcia1974

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Anetko, fajny bluszczyk zakupiłaś.
Ładny, gęściutki.
A to drugie to takie milusio puchate jest.
Jeżeli to trzykrotka to pewnie szybciutko Ci się rozrośnie. Czego Ci życzę, oczywiście.
A to drugie to takie milusio puchate jest.
Jeżeli to trzykrotka to pewnie szybciutko Ci się rozrośnie. Czego Ci życzę, oczywiście.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
- marlenka78
- 500p

Masz racje te hibiskusy byly super, rosly sobie jak zywoploty wokol basenu, takze codziennie mialam super widokianoli pisze:Wycieczka wśród takich widoków to musi być raj. Piękne rośliny. A hibiscusy jak marzenie, chyba nie mogłabym od nich oczu oderwać.![]()
A takie cyklamenka sobie jeszcze dzisiaj dokupilam:

Aneta
- marlenka78
- 500p

- Andziax007

- Kontakt:
- marlenka78
- 500p

Tez mam ludisie ale juz mi przekwitla.To chyba dobrze ze wypuszcza Ci nowe pedy,tylko sie cieszyc.Ja ja tez podlewam jak inne kwiaty.Moja wypuszcza odnozki z glownej lodygi ale kwiatow na razie nie widac.Miro78 pisze:A to ja zapytam..co robić ze storczykiem jak przekwitnie?
Ja mam jednego Ludisia Red Velvet.Po przekwitnięciu wypuszcza mi nowe pędy.Czy powinien mieć jakiś okres spoczynku?
Podlewam go razem z innymi kwiatami.
Aniu-oslonki nie kupilam tylko zrobilam sobie sama, podpatrzylam troche w sklepie. Mialam taki szklany wazonik no i reszte mialam w domciu.Kupuje czesto takie pierdolki i robie sama dekoracje.
Aneta
- Andziax007

- Kontakt: