Witajcie! Dalie aż się prosiły o kolejne podwiązanie więc trzeba to było zrobić, by móc przejść ścieżką. I przy okazji oczyściłem je, bo kwitną w najlepsze, przekwitłe pąki psują widok.
Kasiu-Cillo, fajnie napisałaś

Mi byłoby też trudno zrezygnować z wiejsich kwiatów. W przyszłym roku może zabiorę się za zrobienie stylowego ogródka wiejskiego
Geniu, te astry to chyba była jednokolorowa mieszanka odmian. Na opakowaniu były jasnożółte ale ja i tak wolę białe.
Passiflorę tak jak Ci pisałem na pw., dostałaś. Myślałem, że ją rozpoznałaś. Ona nie zimuje w gruncie i jest rośliną tarasową.
Halinko, u Ciebie piękne są aksamitki w wielu odmianach. Miałem jakieś nasiona jednorocznych no to je wysiałem. Jakoś specjalnie ich nie kupuję, choć nie powiem - ładne są.
Pelagio, białym kwiatom pstrykam tak samo zdjęcia jak innym. Potem robię selekcję zdjęć, bo oczywiście nie wszystkie wychodzą. Dom nie nadaje się do pokazywania.
Dzięki
Agness 
Dostałem nasionka cynii od Tu.ji i chyba tylko dlatego je mam. Na szczęście radzą sobie bez podlewania, bo mało się przejmuję i dbam o jednoroczne. Chyba że są w doniczkach.