Gdzie Ty tak dużego cyprysika znalazłeś
Ogród Zenka 2009
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Zenek
a żuraweczka fajna, takie ciemne pręgi 
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- ZENOBIUSZ
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witaj Tadeusz o przesunięciu płotu nie ma mowy każdy z sąsiadów strzeże swoich granic. Cyprysik nutkajski zajoł miejsce mniej efektownego krzewu jakim była pęcherznica Diabolo,która bardzo się rozrosła i mocno zacieniała inne krzewy.
nie wiem czy kiedy kolwiek wylęczę się z jednej z tych przypadłości które przedstawiłeś, jest to silniejsze od człowieka który lubi to co robi.
nie wiem czy kiedy kolwiek wylęczę się z jednej z tych przypadłości które przedstawiłeś, jest to silniejsze od człowieka który lubi to co robi.
Pozdrawiam Zenek
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- ZENOBIUSZ

- Od: 2 sty 2008, o 07:00
Witaj Markus nad kupnem tego cyprysika zastanawiałem sie od kilku już lat, cały czas szukałem miejsca w swoim ogrodzie. Cyprysik nutkajski tak jak już pisałem zajoł miejsce po pęcherznicy Diabolo ,którą z uwagi na swój wygląd musiała ustąpić miejsca drzewu bardziej
efektownemu.
Dzisiaj piękny słoneczny dzień umożliwił prace porządkowe w ogrodzie/ grabienie i palenie liści i igliwia .

efektownemu.
Dzisiaj piękny słoneczny dzień umożliwił prace porządkowe w ogrodzie/ grabienie i palenie liści i igliwia .

Pozdrawiam Zenek
-
maryla73ab
- 1000p

- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- markussch01

- Od: 7 lis 2007, o 22:40