Kolorowy ogród Geni -Cz.9
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz rację jak się ogląda ogrody i czyta to jakieś tam wyobrażenia mamy o osobach .
A teraz kilka zdjęć z ostatniej chwili

Jesiennie

Nachyłek bordowy po obcięciu też jeszcze kwitnie

Żółty nie przerwanie od czerwca

Marcinki jeszcze do końca się nie rozwinęły

Ten marcinek jest w rzeczywistości ciemniejszy ,właściwie wszystkie są ciemniejsze no oprócz białego
A teraz kilka zdjęć z ostatniej chwili

Jesiennie

Nachyłek bordowy po obcięciu też jeszcze kwitnie

Żółty nie przerwanie od czerwca

Marcinki jeszcze do końca się nie rozwinęły

Ten marcinek jest w rzeczywistości ciemniejszy ,właściwie wszystkie są ciemniejsze no oprócz białego
- e-genia

Piotr a może nie przystojniacy ?piterek pisze:Nasi przystojniacy z forum? No pięknie hahaha
A marcinki bardzo ładne, szkoda tylko że zwiastują już zmianę krajobrazu za oknem
Piotr wszyscy piszą że u mnie tylko lato to ja z innej beczki ,troszkę jesieni .
Zresztą zimowity to też jesień a one królują w moim ogrodzie od miesiąc od przyjazdu z Międzyrzecu Podl.
- e-genia

Mariolu to nie mój sposób tylko znany i stosowany ja też kupę lat temu usłyszałam o nim i tak robię .Przede wszystkim marcinki się nie przewracają i tak jakby były zdrowsze liście .coma95 pisze:Gieniu - nieczęsto coś piszę ale już wczoraj sprzedałam twój sposób na obniżenie marcinków :P
I sama tak za rok zrobie, nawet z tymi niskimi bo widać służy im to a chciałbym mieć taką ładną okrągłą kępkę :P
Genia
- e-genia

Te marcinki rosną już poza ogrodem ,ale trudno mi z nich zrezygnować bo one kwitną teraz jak już coraz mniej kwiatków w ogrodzie .Mutari pisze:Gieniu jaka Ty jesteś miła "przystojniacy z forum". Ale obrosłem w piórka:D:D
U Ciebie zawsze jest pięknie o każdej porze roku. Marcinki (ale to dziwnie brzmi, Marcin pisze o marcinkach) i chryzantemy, bardzo mi się podobają.
Genia
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Nieważne, dla mnie to jest "sposób Gieni"e-genia pisze:Mariolu to nie mój sposób tylko znany i stosowany ja też kupę lat temu usłyszałam o nim i tak robię .Przede wszystkim marcinki się nie przewracają i tak jakby były zdrowsze liście .coma95 pisze:Gieniu - nieczęsto coś piszę ale już wczoraj sprzedałam twój sposób na obniżenie marcinków :P
I sama tak za rok zrobie, nawet z tymi niskimi bo widać służy im to a chciałbym mieć taką ładną okrągłą kępkę :P
Genia