Kwiatki Grazki2211
- elcia1974
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 lip 2009, o 18:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cyklamen bardzo ładny.
Zainteresowała mnie trzmielina.
Trochę sobie o niej poczytałam i w swojej książce znalazłam zdjęcie tak wybarwionej, jak Twoja.
Jest podpisane "Euonymus japonica Albomarginata".
Córcia śliczna!
Pozdrawiam!
Zainteresowała mnie trzmielina.
Trochę sobie o niej poczytałam i w swojej książce znalazłam zdjęcie tak wybarwionej, jak Twoja.
Jest podpisane "Euonymus japonica Albomarginata".
Córcia śliczna!
Pozdrawiam!
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
No proszę takiego pięknego kwiatka ukrywałaś przed nami. Gratuluję, już ma 8 lat?
I kocio, pewnie biega z prędkością światła
, ja także od kilku miesięcy jestem kocią mamą takiego pogryzionego przez psa, ale teraz jest już zdrowy i radosny.
I kocio, pewnie biega z prędkością światła
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- grazka2211

- Od: 14 paź 2008, o 11:15
Edytko,Elu,Alinko,Krysiu,Asiu,Aniu dziękuje za odwiedziny.
Alinko ,ja swojego 8-letniego "słoneczka" nie ukrywałam bo jest ze mną cały czas na awatarku.
Krysiu kwiatuszka nie ukrywalam jest z nami zaledwie kilka dni.Toż to dopiero typowa rasa irlandzka-ryżawy,nie wybarwiony przez słoneczko bo tutaj go mało.Raczej odmiana cieniolubna ale z grzałką w postaci królika pod sobą -jak mi się uda zrobić zdjęcie to pokażę.A rodzina to raczej miałkowata
Alinko ,ja swojego 8-letniego "słoneczka" nie ukrywałam bo jest ze mną cały czas na awatarku.
Krysiu kwiatuszka nie ukrywalam jest z nami zaledwie kilka dni.Toż to dopiero typowa rasa irlandzka-ryżawy,nie wybarwiony przez słoneczko bo tutaj go mało.Raczej odmiana cieniolubna ale z grzałką w postaci królika pod sobą -jak mi się uda zrobić zdjęcie to pokażę.A rodzina to raczej miałkowata

doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- stasia109

- Od: 7 lip 2008, o 10:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wpadłam, poogladałam, podziwiałam, pozdrawiam Ciebie i zwierzaczki i wypadam.
Pa, pa

Pa, pa
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Tak przyglądam się Twojemu rojnikowi i zastanawiam się czy to nie Echeweria?
Pozdrawiam serdecznie Alina
Witam
Przejrzałam cały Twój wątek.
Masz śliczną córcię
Duet kotek z królikiem bardzo nietypowy, ale ciekawe połączenie 
Posiadasz sporą kolekcję zielonych
Jestem ciekawa gdzie Ty to wszystko mieścisz? Świetny kroton (ten duży), z resztą nie będę wymieniała które bardziej mi się podobaj, bo to nie ma sensu, wszystkie roślinki zadbane, masz do nich rękę 
Przejrzałam cały Twój wątek.
Masz śliczną córcię
Posiadasz sporą kolekcję zielonych
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- grazka2211

Nuska 89 witam Ciebie w moim wątku i zapraszam częściej
Dziękuje w imieniu roślinek i córci. Połączenie futrzaków u mnie jest bardzo nie typowe i orginalne ale najważniejsze że się dogadują.O miejsce się nie martwię bo na razie mam go jeszcze sporo,gorzej będzie jak będę musiała się przeprowadzić(wynajmujemy dom).
Alinko możliwe że to Echeweria-nie mam czasu na przeglądnięcie neta.
Haim dziękuje w imieniu zwierzątek i roślinek.
Stasiu zapraszam częściej.
Aniu1 ostatnio przeoczyłam.Passiflora pokazała więcej kwiatków ale jeszcze nie kwitnie tak jakbym chciała.Znalazłam dla nie w końcu-mam taką nadzieje stałe miejsce-jakie?Pokaże jak będę miała więcej czasu bo i teraz pisz z przerwami między obowiązkami.
Alinko możliwe że to Echeweria-nie mam czasu na przeglądnięcie neta.
Haim dziękuje w imieniu zwierzątek i roślinek.
Stasiu zapraszam częściej.
Aniu1 ostatnio przeoczyłam.Passiflora pokazała więcej kwiatków ale jeszcze nie kwitnie tak jakbym chciała.Znalazłam dla nie w końcu-mam taką nadzieje stałe miejsce-jakie?Pokaże jak będę miała więcej czasu bo i teraz pisz z przerwami między obowiązkami.
- m@jk@
- 500p

- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Kontakt:
witaj Grażynko
zajrzałam do Ciebie, przejrzałam cały wątek...i jakie wnioski?- nic nowego raczej nie dodam, masz śliczne roślinki i do tego tyle ich! bluszczyki i cyklamen najbardziej zapisały się w mojej pamięci, gdyż je bardzo lubię
pozdrawiam
zajrzałam do Ciebie, przejrzałam cały wątek...i jakie wnioski?- nic nowego raczej nie dodam, masz śliczne roślinki i do tego tyle ich! bluszczyki i cyklamen najbardziej zapisały się w mojej pamięci, gdyż je bardzo lubię
pozdrawiam
Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
- grazka2211

M@jk@ dziękuje za odwiedziny i miłe słowa.
A to dla Nuski i wszystkich których interesuje miejsce poustawiania moich zielonych domowników.

Tylko nie kwitnące orchidee mają komfort bo dostały swój pokój

Dla passiflory musiałam się pomęczyć i zrobić sznurkowy kwietnik bo się cały czas przewracała

.
Mam nadzieje że nie zanudzam.
A to dla Nuski i wszystkich których interesuje miejsce poustawiania moich zielonych domowników.

Tylko nie kwitnące orchidee mają komfort bo dostały swój pokój

Dla passiflory musiałam się pomęczyć i zrobić sznurkowy kwietnik bo się cały czas przewracała

.Mam nadzieje że nie zanudzam.