Ali uśmiechnięty ogród cz.2
Ala
Jak u Ciebie wszystko jeszcze kwitnie !! I owocuje!! Super.
Czy kapustę ozdobną hodowałaś sama ,czy kupiłaś juz taką ?
Mam dobre wieści : zrobiłam już sadzonki dla Ciebie , są w doniczkach na działce ,bo chciałam ,
żeby torszkę przyzwyczaiły się do nowej sytuacji.
Postaram się na początku tygodnia spakować je i wysłać -napiszę Ci dokładnie kiedy wyruszy paczka.
Pozdrawiam ,Magda.

Czy kapustę ozdobną hodowałaś sama ,czy kupiłaś juz taką ?
Mam dobre wieści : zrobiłam już sadzonki dla Ciebie , są w doniczkach na działce ,bo chciałam ,
żeby torszkę przyzwyczaiły się do nowej sytuacji.
Postaram się na początku tygodnia spakować je i wysłać -napiszę Ci dokładnie kiedy wyruszy paczka.
Pozdrawiam ,Magda.
- abeille
- 1000p
- Od: 4 mar 2009, o 12:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aluś, ślicznie u Ciebie i bardzo kolorowo. Podoba mi się ten kosz pięknie dobrany i w tle płacząca wierzba.
Buziaczki
Buziaczki

Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
Halinko, proszę, cieszę się że się podobają
Iduś, widać jesień widać... teraz jest cały czas tak samo... wole wiosnę, wczesne lato wtedy tyle jest różności i wszystko takie żywe a teraz już troszkę gorzej... a co do listy chciejstw... ja wiem że pozbywam się tunelu.. ale to nie = wolne miejscy tylko dla roślinek
ale popatrzę co tam masz
Magda, dzięki... a kapustę siałam na wiosnę sama
ale dopiero teraz ma piękne barwy jak noce stały się zimniejsze
i dziękuję ślicznie za roślinki, widzę że pięknie o nie dbasz
Grzesik ... kwiecie...Alicjo... coś na romantyzm Cię wzięło
Jadziu dziękuję... a co do dzwoneczka to tak jak Dala powiedziała: to kobea... dopiero teraz wzięła się za prawdziwe kwitnienie
Dalo, miło mi Cię gościć, dziękuję za pochwały... pelargonie zostawiamy na kilka lat wtedy ładne duże krzaczki się robią i są chlubą ogrodu
Wiesiu, dziękuję, ciesze się, że znalazłaś chwilę by tu zajrzeć, pozdrawiam

Iduś, widać jesień widać... teraz jest cały czas tak samo... wole wiosnę, wczesne lato wtedy tyle jest różności i wszystko takie żywe a teraz już troszkę gorzej... a co do listy chciejstw... ja wiem że pozbywam się tunelu.. ale to nie = wolne miejscy tylko dla roślinek

Magda, dzięki... a kapustę siałam na wiosnę sama

Grzesik ... kwiecie...Alicjo... coś na romantyzm Cię wzięło

Jadziu dziękuję... a co do dzwoneczka to tak jak Dala powiedziała: to kobea... dopiero teraz wzięła się za prawdziwe kwitnienie

Dalo, miło mi Cię gościć, dziękuję za pochwały... pelargonie zostawiamy na kilka lat wtedy ładne duże krzaczki się robią i są chlubą ogrodu

Wiesiu, dziękuję, ciesze się, że znalazłaś chwilę by tu zajrzeć, pozdrawiam

A mi cały czas zmienia się koncepcja nasadzeń
a będę szła na żywioł chyba
i tak do otoczenia nie pasuje nic innego jak tylko swojski ogródek
Za to winobluszcz który sam się rozsiał za pergolą i wspiął się na obrzydliwą ścianę sąsiada już na 3 metry pomógł mi w decyzji że dosadzam tam inne... a co tam... i tak na razie nie ma głowy co do remontu ściany a sąsiad też nie ma takowego zamiaru więc niech zarasta... najwyżej potem będę sadzić jeszcze raz
I jestem dumna bo po długim dundaniu mój Warszawiak zrobił mi rafkę na kompost...i to jaką ładną ;:10

Za to winobluszcz który sam się rozsiał za pergolą i wspiął się na obrzydliwą ścianę sąsiada już na 3 metry pomógł mi w decyzji że dosadzam tam inne... a co tam... i tak na razie nie ma głowy co do remontu ściany a sąsiad też nie ma takowego zamiaru więc niech zarasta... najwyżej potem będę sadzić jeszcze raz

I jestem dumna bo po długim dundaniu mój Warszawiak zrobił mi rafkę na kompost...i to jaką ładną ;:10
- pestka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam pięknie i bardzo kolorowo u ciebie mimo że jesień nadchodzi
pozdrawiam

pozdrawiam

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam