No co ty po tarasie jeździsz na rolkach
Skromny ogród Joli cz.4
- grazynarosa22
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Joluś : Wreszcie co
ale nas tu słoneczkami częstujesz i od razu milej się robi
Widzę że i Ciebie na wielkie ogrodowe pracę naszło... to tylko ja jakoś się obijam
a rolki super sprawa... kiedyś jeździłam teraz są za małe i jakoś do nowych mi daleko
a i za bardzo nie ma gdzie jeździć
Co do kupidynka to ja swojego wykopywałam w tym roku, i on ma palowe korzenie w dół, dość kruche,mięsiste i urywały się, i podejrzewam, że może odbijać i być dość ekspansywny ale nie wiem... także z podziałem jednej roślinki może być ciężko na razie... ale z nasionek szybko urośnie
buziaczki i dobranoc... dzisiaj buszowałam po forum...Ciebie zostawiłam na deser
a do siebie już nie mam siły zajrzeć 
Co do kupidynka to ja swojego wykopywałam w tym roku, i on ma palowe korzenie w dół, dość kruche,mięsiste i urywały się, i podejrzewam, że może odbijać i być dość ekspansywny ale nie wiem... także z podziałem jednej roślinki może być ciężko na razie... ale z nasionek szybko urośnie
buziaczki i dobranoc... dzisiaj buszowałam po forum...Ciebie zostawiłam na deser
- jollla500
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 26 cze 2008, o 23:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Małgosiu
Ale zadałaś pytanie
to Ci odpowiem z ręka na sercu .....teraz nie dożywiam ale kilka lat temu tak.....rodzina ta była uboga i wielodzietna
serce mi się krajało, nie umiem przejść obojętnie koło potrzebującej osobny....
Teraz stanęła już na nogi, większość dzieci już pracuje więc jest już o wiele lepiej
Ale zadałaś pytanie
Teraz stanęła już na nogi, większość dzieci już pracuje więc jest już o wiele lepiej