Joluś, fajnie Ci wyszły te zmiany!
Widzę, że po okresie zniechęcenia ogrodem, wiele z nas ogarnął szał zmian...Ja też trochę przemeblowałam u siebie...
Pewnie wiosną będzie pięknie
Szalejesz, jak widzę ale efekt super
Aż mnie zaczyna nosić... może jutro? Nieee... jutro zebranie w szkole A tak by się fajnie grzebało w ziemi po dzisiejszym deszczu... ale jutro też coś ma popadać
Póki co... muszę popracować koncepcyjnie
No to zaszalałaś z łopatą Joluś, zaszalałaś.Super obrzeża ceglane. Świetnie się prezentują i ułatwiają życie przy koszeniu! Te ogródkowe rewolucje są chyba mocno zaraźliwe...
Jolllu, czy ta rabata pod zurawki, hosty i tawułki jest ocieniona? Bo wygląda na słoneczną
Czy te rosliny dadza sobie tam radę?
Róża pomarszczona szybko rosnie, na pewno w przyszłym roku nie bedziesz już oglądać garazu sąsiada
Kawał roboty odwaliłaś Jolu z tymi rabatami! :P
Prezentują się świetnie!!!
Na nartach to chyba już nie musisz się uczyć... na pewno potrafisz - grunt to mocne nogi - a Twoje, na pewno zgrabne i długaśne po rolkowym treningu w sam raz przygotowane będą do szusowania na nartach :P
Witaj Joluś !
Pięknie urządziłaś rabaty i ścieżki !
Ciekawie wyglądają wijące się pasy z glinianych cegieł, u siebie też mam podobne, przez gęstwinę tak nie widać.
Pozdrówki 8)
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
To będzie piękna rabata, Jollluś! Szkoda, ze trzeba czekać do przyszłego roku na efekt ostateczny ...
Nie dziwię się, że czujesz się zmęczona, przecież wykonałaś kawał roboty!
Jeżyka serdecznie zazdroszczę!
Witaj Jolu !
Podejrzewam, że bardziej zmęczyła Cię kochana szkoła niż przeróbki w ogrodzie.
Też czuje się odrobinę przygnieciona wrześniowymi wydatkami i zamieszaniem.
Super masz Jolciu titonię, słońca kwitną na przekór zmianom w przyrodzie.
Bardzo lubię jeże, ostatnio na Kaszubach spotkałam dziecko -jeża, było przemiłe ! 8)
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
Jolu, dawno u Ciebie nie byłam, a tu takie zmiany. Dokładniej to sobie w zimowe wieczory wszystko pooglądam z przyjemnością, ale ostatnia rabatka bardzo mi się podoba. Pokaż też zbliżenia roślinek, które tam posadziłaś, proszę
Za nasionka szałwii dziękuję, bo mam jeszcze w torebce i zbiorę ze swoich 5 roślinek. Wystarczy. Tylko jeszcze raz spytam - kiedy wysiać prosto do gruntu?