Kwiatki Adama
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
-
AdamS.
Witam serdecznie wszystkich odwiedzających mnie.Przepraszm wszystkich, że się tak długo nie pokazywałem.Założyłem teraz nowe konto,ponieważ coś się porobiło i nie mogę
zalogować na nick Adam Sowiński. Mam jeszcze nadzieję że odzyskam mój stary profil przy pomocy administratora.
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam
Adam Sowiński
zalogować na nick Adam Sowiński. Mam jeszcze nadzieję że odzyskam mój stary profil przy pomocy administratora.
Serdecznie Wszystkich pozdrawiam
Adam Sowiński
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
Witam serdecznie po krótkiej przerwie już wszystko w porzadku odzyskałem stary nick.
Dziękuję bardzo adminowi za pomoc.
Jest mi bardzo miło czytać tak miłe komentarze dotyczące mojego kawałka ziemi - dziękuję .
Krysiu z napisem w mojej stopce też się uporałem - dziękuję za pomoc ,( ale ze mnie ciemnogród )
Strasznie się stęskniłem za Wami moi mili , bardzo mi brakowało forum . Mam nadzieję , że nie będzie już rzadnych
kłopotów , aby tu z Wami być .
Jest mi bardzo miło czytać tak miłe komentarze dotyczące mojego kawałka ziemi - dziękuję .
Krysiu z napisem w mojej stopce też się uporałem - dziękuję za pomoc ,( ale ze mnie ciemnogród )
Strasznie się stęskniłem za Wami moi mili , bardzo mi brakowało forum . Mam nadzieję , że nie będzie już rzadnych
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Adam właśnie zastanawiałam się co się z Tobą dzieje ,brakuje mi Ciebie na wątku dawniej często gościłeś na nim .Adam Sowiński pisze:Witam serdecznie po krótkiej przerwie już wszystko w porzadku odzyskałem stary nick.
A o Twoim ogrodzie nie zmieniam zdania jest piękny i zadbany może mniej kolorowy ale to zawsze można zmienić .
Genia
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
Witaj Adamie, miło mi, że zamieściłeś zdjęcia z ogrodu, jest piękny, rośliny starannie dobrane a iglaczki na przemian z różami wyglądają wspaniale a taki trawnik to marzenie niejednego forumowicza, wygląda jak dywan. Inne kwiaty i krzewy ciekawe i dorodne. Skromnie wypowiadałeś się, że ogród dopiero tworzysz a tu jest co oglądać i podziwiać.
Witajcie
Asiu , ja również cieszę się , że mogę znów być na forum i jestem bardzo wdzięczny Adminowi
za pomoc w poprawieniu usterki.
Irenko cieszę się i jest mi bardzo miło , że podoba Ci się mój skromny ogród , ale on
nie jest tak wspaniale urządzony , może troche zdjęcia lepiej mi wyszły i dlatego ładniej wygląda.
Geniu fajnie , że znów do mnie zaglądnełaś , a trawnik to naprawdę wygląda całkim zwyczajnie jak
wiele innych . Geniu ja osobiście begoni nie rozmnażałem z listka więc nie mogę stwierdzić czy na pewno się
ukorzeni , ale czytałem wypowiedzi forumek które w ten sposób rozmnażają. Natomiast jeśli byś chciała
przyjąć ode mnie sadzonki już ukorzenione to jestem do usług.
A teraz kilka fotek , które obiecałem - nic rewelacyjnego , ale zawsze coś

Asiu , ja również cieszę się , że mogę znów być na forum i jestem bardzo wdzięczny Adminowi
za pomoc w poprawieniu usterki.
Irenko cieszę się i jest mi bardzo miło , że podoba Ci się mój skromny ogród , ale on
nie jest tak wspaniale urządzony , może troche zdjęcia lepiej mi wyszły i dlatego ładniej wygląda.
Geniu fajnie , że znów do mnie zaglądnełaś , a trawnik to naprawdę wygląda całkim zwyczajnie jak
wiele innych . Geniu ja osobiście begoni nie rozmnażałem z listka więc nie mogę stwierdzić czy na pewno się
ukorzeni , ale czytałem wypowiedzi forumek które w ten sposób rozmnażają. Natomiast jeśli byś chciała
przyjąć ode mnie sadzonki już ukorzenione to jestem do usług.
A teraz kilka fotek , które obiecałem - nic rewelacyjnego , ale zawsze coś

- Taccanivea
- 1000p

- Od: 24 cze 2009, o 12:49