Teraz to już na pewno będę miec kwiatowe sny

Grażynko, jak Ci zazdraszczam ładnej pogody bo u nas pochmurnie i zimno i tak ma być jeszcze przez kilka dni.kogra pisze:A u mnie dzisiaj Wiesiu parnota i duszno.
Chyba się rozpada, bo już od południa się mroczy.
Piękne kompozycje a roślinki.............- połowy nie znam
Sylweste, milo że mnie odwiedziłeś. Sama bym chciała wiedzieć co to jest za drzewko bo bardzo mi się podoba.Sylweste pisze:Wspaniałe fotki
a co to takiego, ten żółty krzew przy bambusie![]()
Grzesiu, ja też nie jestem zwolennikiem corocznego wykopywania i zakopywania ale u innych chętnieGrzesiu pisze:O nie, nie na dalie nie dam się namówić
Sylweste, oczywiście że możesz pożyczyć. Może Piterek będzie wiedział.Sylweste pisze:Jeśli mogę pożyczyć to zdjęcie to zapytam PiterkaOn na pewno wie
Gabiś, u Ciebie jest przynajmniej równie pięknie jeśli nie jeszcze bardziej i do tego bez przepuszczania majątkuGabriela pisze:Wiesiu, dosyć długo mnie tu nie było, ale miałam różne sprawy...
Teraz już pooglądałam i jestem zachwycona wszystkimi kompozycjami.
Ach... żeby tak u mnie było...![]()
Ale to chyba musiałabym majątek przepuścić...
Sylweste, też się na nią nie skuszę bo wygląda na wrażliwszą niż olki, a już koło olków trzeba dobrze sięSylweste pisze:Nie ma co zawracać Piotrkowi głowyto faktycznie Cassia corymbosa
szkoda bo u mnie się nie sprawdzi, za duża by chować na zimę. Jedno wiem na pewno - wygląda pięknie