Moje szkraby
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dracenka super jest. Niech Ci pięknie rośnie
Fiołki oszałamiają mnie tym kolorkiem
Kotek jednak najśliczniejszy 
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Taccanivea
- 1000p

- Od: 24 cze 2009, o 12:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- ogrodniczka01
- 1000p

- Od: 18 lip 2009, o 11:45
Witam
Masz piękne i zadbane kwiatki
To świetnie, że tata dba o kwiatki, wychodzi mu to, a co do przelania, to chyba każdego to spotkało 
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Taccanivea
- 1000p

- Taccanivea
- 1000p

Dziewczynka niestety nie moja tylko siostry, więc nie wrzucę zdjęcia... Jej mamusia sobie tego nie życzy 
Mąż mi się pogniewał... Jakoś coraz więcej nieporozumień między nami, niestety przez roślinki... Strasznie mi przykro, bo jak rozumiem jego pasje a on dla moich nie ma zainteresowania... Chyba zacznę postępować tak jak on, może coś do niego dotrze... Ale z drugiej strony ktoś powinien być mądrzejszy... Strasznie mi przykro... Chyba już się położę, bo jakaś depresja mnie dopadła...
Dobrej nocki wszystkim życzę
Mąż mi się pogniewał... Jakoś coraz więcej nieporozumień między nami, niestety przez roślinki... Strasznie mi przykro, bo jak rozumiem jego pasje a on dla moich nie ma zainteresowania... Chyba zacznę postępować tak jak on, może coś do niego dotrze... Ale z drugiej strony ktoś powinien być mądrzejszy... Strasznie mi przykro... Chyba już się położę, bo jakaś depresja mnie dopadła...
Dobrej nocki wszystkim życzę
No cóż poczekamy na Twoją pociechęTaccanivea pisze:Dziewczynka niestety nie moja tylko siostry, więc nie wrzucę zdjęcia... Jej mamusia sobie tego nie życzy
Marylko nie smuć się, tylko głowa do góry!!! :P
Zaserwuj mężowi dysputę, w której wyłożysz swoje racje i przede wszystkim to, że Ty masz zrozumienie dla jego pasji. A jak trzeba będzie to nawet zalej się łzami !
Ponadto przytoczę Ci słowa Gorzaty76
A z mężem się nie dyskutuje, tylko tłumaczy mu się, dlaczego żona ma zawsze rację
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Mój ogród
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
Marylko, nie smuć się
Mam nadzieję, że M. zrozumie albo chociażby przyzwyczai się do Twoich zielonych.

Nic dodać nie trzeba ...g.kiecko pisze:Taccanivea pisze:
Ponadto przytoczę Ci słowa Gorzaty76A z mężem się nie dyskutuje, tylko tłumaczy mu się, dlaczego żona ma zawsze rację![]()
![]()
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Marylko,gdybyś zechciała być tutaj z nami,to od razu dzień stałby się piękniejszy. A bez Ciebie to każdy dzień będzie taki,jaki być nie powinien!!! Smutno nam,dołącz do nas!!! Czekamy na Ciebie!!! I głowa do góry,bo wokoło Ciebie są Ci co wspierają twą pasję duszą i sercem całym!!! Nie zapominaj o tym,Marylko!!!!!!!!!