Moje zielone
- Kasia.N
- 1000p

- Od: 10 cze 2009, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale śliczne nowości
I ta cudna różowa zroślicha
Niech pięknie i zdrowo rosną 
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Moje domowe
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Asiu ale fajne sadzoneczki dostałaś
na tym forum panuje jakaś władza absolutna
, nic nie można, wszystko jest bee, nawet brak przecinka wypominają

Miro78 pisze:
Linku nie mam i nie będę miał bo ostatnio było troszkę zamieszania,a po drugie ktoś bez mojej wiedzy i powiadomienia mnie usunął mi malutkiego kwiatka ze stopki bo to nie regulaminowe![]()
A nie lubię jak ktoś mi grzebie w ustawieniach.![]()
;:43
na tym forum panuje jakaś władza absolutna
mnie wkurza niesamowicie ciągłe zamykanie tematów - coś ktoś napisze - zamykamy bo to niepotrzebne, bo porozmaiwamy o tym jutro, za tydzień czy miesiąc, bo to nei na temat, bo masz 10 postów a nie 11 itd, "góra" zachowuje się jakby nie wiedziała że forum tworzą ludzie a nie odwrotnieMiro78 pisze:100% racji,władza absolutna i dyktatura.Wkońcu jakby nie my forumowicze to tego forum by nie było.A niektórzy się z nami prawie nie liczą(mam tu na myśli pewną panią moderator)magi pisze:
na tym forum panuje jakaś władza absolutna, nic nie można, wszystko jest bee, nawet brak przecinka wypominają
![]()
nie zdziwiłabym się gdyby mnei za te słowa zbanowali zaraz
normalnei komuno wróć
Asiu sorki że w twoim wątku akurat
słowa sorki też nie można używać 8) 8)
Normalnie szok
Podobnie było z zielonym kolorem w stopce,bo 3 osoby się burzyło dlaczego nie można używać koloru zielonego w stopce,góra powiedziała,że nie bo nie i koniec i kropka.Jest nas trzech a forumowiczów jest ponad 10tyś i obecność na forum jest dobrowolna.Zresztą szkoda gadać.A i temat został zamknięty wtedy,bo uznano,że nie ma o czym dyskutować.
A dlaczego nie można "sorki " używać??
Asiu przepraszam za zaśmiecanie Ci tematu
Podobnie było z zielonym kolorem w stopce,bo 3 osoby się burzyło dlaczego nie można używać koloru zielonego w stopce,góra powiedziała,że nie bo nie i koniec i kropka.Jest nas trzech a forumowiczów jest ponad 10tyś i obecność na forum jest dobrowolna.Zresztą szkoda gadać.A i temat został zamknięty wtedy,bo uznano,że nie ma o czym dyskutować.
A dlaczego nie można "sorki " używać??
Asiu przepraszam za zaśmiecanie Ci tematu
- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
jest w regulaminie - nie polskie słowo, nie wolno używać zwrotów typu qrcze itdMiro78 pisze: A dlaczego nie można "sorki " używać??
ja wiem że porządek musi być, bo inaczej by była samowolka pewnie, ale mi się to nei podoba - bywałąm na forach podobnych wielkością i aż takich ograniczeń nie było, no ale idzie się przyzwyczaić
-
Anaka

- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Jestem za
Nie lubię forów, gdzie nie używa się polskiego, tylko jakiś slangów i nie wiadomo w jakim to języku
Brawo Administratorzy

Brawo Administratorzy
Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
- jardin
- 1000p

- Od: 7 sie 2007, o 14:26
ale Ty dostałaś upomnienie, a Mirek nie dostał tylko ktoś sam zrobił porządek.ewelina8005 pisze:mi też przysłali upomnienie o stopke,i poprawiałamnie denerwuj sie Mirku
Piszcie , piszcie wcale nie zaśmiecacie wątku.
Asiu , Kasiu , Basiu . Robus18, Edytko dziękuję Wam za odwiedziny i miłe komentarze, to Ania "czarodziejka" ma takie piękności.
Idę do pracy . do wieczorka.
Pozdrawiam
Aśka
Aśka
- karolaipiotr

- Od: 5 lut 2009, o 20:29