Moja działka - ... a mnie jest szkoda lata - Irena37 cz.2
Witaj Irenko
chwilę mnie nie było u Ciebie ale cieszę się , że mogę już być wśród Was.
Bardzo ładne założyłaś rabatki z wrzosami , a ta kolorowa kora dopełnia uroku tej grządki - jesteś perfekcyjna
w dobieraniu roślin, zazdroszczę Ci tych umiejętności. Jesień tuż , tuż , a w Twoim ogrodzie zupełnie tego
nie widać , roślinki kolorowe , zieleniutkie listki nic jeszcze nie usycha - jak Ty to robisz Irenko.
Bardzo ładne założyłaś rabatki z wrzosami , a ta kolorowa kora dopełnia uroku tej grządki - jesteś perfekcyjna
w dobieraniu roślin, zazdroszczę Ci tych umiejętności. Jesień tuż , tuż , a w Twoim ogrodzie zupełnie tego
nie widać , roślinki kolorowe , zieleniutkie listki nic jeszcze nie usycha - jak Ty to robisz Irenko.
Witaj Adamie dawno ciebie nie było, miło, że odwiedziłeś. Tyle sympatycznych i ciepłych słów, serdecznie dziękuję, niezwykle oceniasz moje umiejętności, gdy coś robię albo zmieniam, nie długo się nad tym zastanawiam, po prostu samo wychodzi. Co do jesieni to już się zadomowiła. W sobotę wycinałam dużo przekwitniętych kwiatów, robi się pusto.
Kilka dzisiejszych akcentów jesiennych.

Kilka dzisiejszych akcentów jesiennych.

- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No właśnie Irenko ja Ty to robisz?Adam Sowiński pisze:Witaj Irenkochwilę mnie nie było u Ciebie ale cieszę się , że mogę już być wśród Was.
Widzę że żółte prymulki kwitną u Ciebie ,u mnie tylko jedna ale też mnie cieszy pięknie kwitnie .
Co to za roślinka przed zimowitami
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Geniu coraz mniej zieleni i kolorów, w sobotę robiłam "remanent" na rabatach, było co wycinać. Prymulek mam dużo, prawie wszystie zaczynają kwitnąć.
Grażko rozśmieszyłaś mnie pytając o ostatnie zdjęcie, wszystkie zdjęcia były robione dzisiaj około 15.00 a prymule i kokorycz kwitną już dość długo. Kwiaty, o które pytasz kupiłam jako hebe, kwitną do mrozów.
Grażko rozśmieszyłaś mnie pytając o ostatnie zdjęcie, wszystkie zdjęcia były robione dzisiaj około 15.00 a prymule i kokorycz kwitną już dość długo. Kwiaty, o które pytasz kupiłam jako hebe, kwitną do mrozów.
- grazynarosa22

- Od: 16 mar 2009, o 12:18