W dniach 11-13 września odbywa się Wystawa kaktusów w Białymstoku...wstęp wolny...byłam już 11 o godz 10.00 ale jeszcze dzis się przejdę....
Przedstawiam fotorelację:
Delete pisze:Właśnie dzięki temu tematowi nabawiłem się kompleksów i dostałem chcic
Dobrze, że Białystok mam tak blisko :P 'Tylko' 560km
Jakbym tam był to chyba dostałbym małpiego rozumu. O takim wyborze to mogę pomarzyć.
toż to rzut beretem!
Ważne Bartku żeby cały czas mieć kaktusowe zachciewajki (takie jest moje zdanie) zawsze wtedy mamy większą motywację do poszukiwań naszych wymarzonych okazów
Ja ci sie nie dziwię, sama jak ogladam te zdjęcia to w myślach od razu zagospodarowuję miejsce na kolejne doniczki z ewentualnymi kaktusami
Bardzo ładne fotki szczegółnie urzekła mnie ta maleńka miseczka (chyba z Mammillariami?) piękna ;:8
Gdzie ja już kaktusów nie szukałem. We wszystkich kwiaciarniach mnie znają i wiedzą kiedy ostatnio byłem, sprzedawczynie na targu (upusty miałem). W Ziębicach byłem w dwóch. W jeden z tych zamówiłem rebucję, ale dostawca jest niezaufany i czekam już miesiąc. Nawet obejździłem Wrocław ;]
A jakbym nie mógł się zdecydować, którego z tych skrzynek kupić to od razu całą.
Bartku to jak nie ma u Ciebie wyboru to przyjeżdżaj do Łodzi na paźdźiernikową wystawę ma być od 8-11 października, może jakaś skrzyneczka Ci się trafi
Ulinko i Zofijko mam nadzieję, że czas mi pozwoli i będę sie mogła udać na wystawę wtedy na pewno porobię trochę fotek. Wystawa będzie trwała 3 dni to mam nadzieję, że mi się uda Zofijko na stronie PTMK są takie informacje na temat wystawy:
8-11 pażdziernika 2009 r.
Łódzki Dom Kultury, ul. Traugutta 18, godz. 10-18