Ja już wylałam litry nawozu i dalej sa różowe
Mój ogród 07 - leosta
- leosta
- 500p

- Od: 29 sty 2008, o 08:43
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witam gości w moim ogrodzie.
Ewo cieszę się że ten pierwszy raz już nastąpił. Bardzo lubię naturalne elementy ozdobne i nie tylko w ogrodzie. Pracy trzeba trochę włożyć aby mieć jakieś efekty.
Priam - ostatnio spodobały mi się róże i dlatego ich zdjęć mam najwięcej, to są piękne kwiaty i zasługują na pokazy. Szyszki to naturalny element i podkreślają urodę róż.
Pozdrawiam Leszek
Ewo cieszę się że ten pierwszy raz już nastąpił. Bardzo lubię naturalne elementy ozdobne i nie tylko w ogrodzie. Pracy trzeba trochę włożyć aby mieć jakieś efekty.
Priam - ostatnio spodobały mi się róże i dlatego ich zdjęć mam najwięcej, to są piękne kwiaty i zasługują na pokazy. Szyszki to naturalny element i podkreślają urodę róż.
Pozdrawiam Leszek
- hal1959
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 13 mar 2008, o 19:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękna rodzinka w pięknym ogrodzie
.Jukka niesamowita,ja sie cieszyłam z jednego kwiata jukki i to pierwszy raz w moim ogrodzie,ale Twoja to dopiero okaz
.Niesamowite masz hortensje,ja nie mam coś szczęścia do nich,nie chcą mi kwitnąć,dam im szansę jeszcze raz
.Kora jako ściółka mi się podoba muszę pomyśleć o tym,bo to fajna dekoracja
.Obfitość motylków tez zauważalna U Ciebie 
Witaj!
Dziś trafiłam do twojego ogrodu.Masz chyba lekką, kwaśną glebę, bo widać hortensjom pasuje, rosną nadzwyczaj bujnie, ale wody lejesz tam chyba hektolitry
U mnie jest raczej gliniasto, wiec nigdy chyba takich pieknych nie będę miała.
Zauważyłam na poprzedniej stronie na rabacie różową wiązówkę.Czy ona u ciebie nie 'wędruje'? U mnie tak robiła i w dodatku prawie wcale nie kwitła, a u ciebie widzę 'grzeczną' kępę' w dodatku obficie kwitnącą, choć glebę masz chyba dość piaszczystą, a ona woli wilgotne.
Zauważyłam na poprzedniej stronie na rabacie różową wiązówkę.Czy ona u ciebie nie 'wędruje'? U mnie tak robiła i w dodatku prawie wcale nie kwitła, a u ciebie widzę 'grzeczną' kępę' w dodatku obficie kwitnącą, choć glebę masz chyba dość piaszczystą, a ona woli wilgotne.
To nie jest tawułka, to wiązówka czerwona.
Napisz czy ona u Ciebie rośnie w jednej kępie, u mnie robiła długie rozłogi i np.zajmując półtora metra kw. miała jeden kwiatostan, więc ją wyrzuciłam, bo zarastała sąsiednie rośliny
Napisz czy ona u Ciebie rośnie w jednej kępie, u mnie robiła długie rozłogi i np.zajmując półtora metra kw. miała jeden kwiatostan, więc ją wyrzuciłam, bo zarastała sąsiednie rośliny