O! A ja laur kupiłam ostatnio na kiermaszu i cackam się z nim jak z jajem. Właśnie wczoraj przeniosłam na kuchenne okno, żeby wykluczyć szok termiczny jaki by pewnie powstał przy późniejszej zmianie kwateryAlionuszka pisze:To ja Wam napiszę...liście bobkowe(laurowe) więcej nie zdradzam
Ogródeczek An-ki
Witam koleżanki Forumki.Muszę przyznać,że z łopatką w Chorwacji miałam niewiele do czynienia.Oprócz gałązek lauru,ołownika i lantany nic nie uskubałam.Może następnym razem.
A dzisiaj byłyśmy na dniach otwartych w starym i nowym ogrodzie Kapiasa.Powitano nas pysznym jabłkiem i kalendarzem na przyszły rok.Tym razem aparat był sprawny a więc relacja zdjęciowa:

A dzisiaj byłyśmy na dniach otwartych w starym i nowym ogrodzie Kapiasa.Powitano nas pysznym jabłkiem i kalendarzem na przyszły rok.Tym razem aparat był sprawny a więc relacja zdjęciowa:

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
A w nowym ogrodzie można było kupić klematisy,hortensje,iglaki,cebulki ,i inne różności.Personel we wdzięcznych stroikach,a wśród nich nasza ulubienica Pani Kasia.

Ten stary ogród można oglądać jeszcze jutro więc zapraszam,mogę być przewodnikiem.

Ten stary ogród można oglądać jeszcze jutro więc zapraszam,mogę być przewodnikiem.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Izulka,dzięki za uporządkowanie zdjęć.Czy Twoje oczy dojrzały różową lilie-oczywiście wodną.Niestetey n ie było w ofercie sprzedaży bo już byś ją miała(jak pamiętam o takiej m arzysz?)
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.

- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moje drogie-zakupy były,ale bardzo rozważne.Kupiłam bratki i dwa klematisy:Hannę i Gen.Sikorskiego.B yły też ketmie zwyczajne i szczepione na kiju(tą kupiła Gagawi)w ładnych kolorkach(oparłam się zdecydowanie).
Przecież mam priorytety-róże
Przecież mam priorytety-róże
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pani Kasia niesamowita z tym bukietem we włosach a raczej chustce.
Ogrody piękne i oferta też chyba niezła.
Ale jak widzę różyczka złapała Cię na całego.

Ogrody piękne i oferta też chyba niezła.
Ale jak widzę różyczka złapała Cię na całego.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
a to moje zakupiątka:12 szt bratków-te błękitne po prostu cudowne i klematisy

Klematis Hanna z New Dawn i Warwik Castl.

Klematis Hanna z New Dawn i Warwik Castl.Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.