Ja też czekam na fotki ze spotkania i oczywiście ze zdobytych łupów.
Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- amba19
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jadziu dopiero dzisiaj obejrzałam nowy płot i furtkę - super i widać jak starannie wykonane. Jak posadzisz te róże to będzie bardzo ładny zakątek.
Zazdroszczę Wam spotkania, ja spotykam się tylko z Grażynką-Księgową - bo mamy działki nie dalej jak 500 metrów od siebie a poznałyśmy się na tym forum - dziwny jest ten świat, prawda
Zazdroszczę Wam spotkania, ja spotykam się tylko z Grażynką-Księgową - bo mamy działki nie dalej jak 500 metrów od siebie a poznałyśmy się na tym forum - dziwny jest ten świat, prawda
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
WITAM WEEKENDOWO WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH .
Po wczorajszej labie dzisiaj trochę fotek z dzisiejszego trochę popracowania gdyż jest mokro . Ukorzeniałam płożącego jałowca . Nie wiem czy się przyjmie ,ale co mi tam . Dostałam poobcinane gałązki więc wsadziłam . Pokaże Wam co jeszcz u mnie kwitnie
MARYSIU mój brat to raczej taki PERFEKCJONISTA u niego musi miec wszystko ręce i nogi . Z efektem trzeba poczekac do lata gdyż na wiosne to jeszcze za bardzo nie będzie widać

Po wczorajszej labie dzisiaj trochę fotek z dzisiejszego trochę popracowania gdyż jest mokro . Ukorzeniałam płożącego jałowca . Nie wiem czy się przyjmie ,ale co mi tam . Dostałam poobcinane gałązki więc wsadziłam . Pokaże Wam co jeszcz u mnie kwitnie
MARYSIU mój brat to raczej taki PERFEKCJONISTA u niego musi miec wszystko ręce i nogi . Z efektem trzeba poczekac do lata gdyż na wiosne to jeszcze za bardzo nie będzie widać

- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Jak miło zobaczyć uśmiechnięte buźki. Super zdjęcie. Miło Was wszystkie poznać.
Widzisz Jadziu. Spotkanko udane, a tak bałaś się poprzedniego.

Widzisz Jadziu. Spotkanko udane, a tak bałaś się poprzedniego.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Witajcie dziewczyny.To rzeczywiście zupełnie inaczej pisać do kogoś,kogo już znamy.Z czego Halinka tak się śmieje?Jadziu pieknie wyglądasz i zazdrość mnie zżera,że jesteś taka szczupła.Witajcie Małgosiu i Iwonko.(mateńko,no też takie chudzieńkie)Pozdrawiam Was serdecznie. 
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- JAKUCH

- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Witam wszystkich odwiedzających moją oazę o tak póżnej porze . Trochę porobiłam na ogródku ale takich lekkich prac gdyż dzisiaj niedziela . parę fotek kwitnących róż i niby skalniak ale muszę go trochę zmienić
BASIU pewnie ,ze atmosfera dopisała a tematów tyle ,że i 2 dni by nie starczyło na rozmowy .
BOGUSIU wystawa jest dopiero w sobotę ,niedzielę i poniedziałek . Z bratem umówiliśmy się na sobote ,że pojedziemy . Szkoda ,że Cię nie było
ANUŚKO pewnie że lepiej się pisze do kogos kogo widzisz niż do NN . Halinka w ogóle jest bardzo wesołą osóbką tak samo jak i Małgosia . Zresztą każdy lubi się śmiać zaleznie od sytuacji
KRYSIU Ciebie również widziałam na fotkach i również jesteś fajna babka . Nic dodać nic ująć . To zdjęcie pod Gunerą zrobił nam mąż Halinki w ostatniej chwili przed pożegnaniem .
Dziękuję wszystkim za odwiedziny . Szkoda ,że nie mogłam z Wami spędzić popołudnia ,ale był mój brat i trochę gralismy w karty . Życzę wszystkim kolorowych snów

BASIU pewnie ,ze atmosfera dopisała a tematów tyle ,że i 2 dni by nie starczyło na rozmowy .
BOGUSIU wystawa jest dopiero w sobotę ,niedzielę i poniedziałek . Z bratem umówiliśmy się na sobote ,że pojedziemy . Szkoda ,że Cię nie było
ANUŚKO pewnie że lepiej się pisze do kogos kogo widzisz niż do NN . Halinka w ogóle jest bardzo wesołą osóbką tak samo jak i Małgosia . Zresztą każdy lubi się śmiać zaleznie od sytuacji
KRYSIU Ciebie również widziałam na fotkach i również jesteś fajna babka . Nic dodać nic ująć . To zdjęcie pod Gunerą zrobił nam mąż Halinki w ostatniej chwili przed pożegnaniem .
Dziękuję wszystkim za odwiedziny . Szkoda ,że nie mogłam z Wami spędzić popołudnia ,ale był mój brat i trochę gralismy w karty . Życzę wszystkim kolorowych snów