Ale jaka radość
fajne takie dożynki pewnie...u mnie nic się nie dzieje....jedno zebranie w roku i koniec.....
kasę tylko pozbierają

Liseczko, szampana nie było, ale to jest do nadrobienia.liska pisze:Nie dostałam powiadomienia a u Gabisi nagrody, dyplomy...
szampan był?
Jak Ci się podobała Krynica? kwietne zierzątka ....
Ja lubie Krynicę
Serdecznie witam nowego gościa.gloriadei pisze:Witaj Gabi!
zagladam teraz do twojego ogródka i szczerze podziwiam![]()
Czytam po kawałeczku, i oglądam te wspaniałe zdjecia!
Rarytas goni rarytas. O niektórych roslinkach pierwszy raz słyszę : świerzbnica, kulnik, jasieniec![]()
ileż tu sie można nauczyć!![]()
Chetnie będę tu zaglądac na kolejna lekcję biologii ;)
pozdrawiam cieplutko !
I witam także kolejnego nowego gościa.Grzesiu pisze:I ja gratuluję dyplomu...tak...kawałek papieru....
Ale jaka radość![]()
fajne takie dożynki pewnie...u mnie nic się nie dzieje....jedno zebranie w roku i koniec.....
kasę tylko pozbierają
Irenko, dziękuję...Irena37 pisze:Gabuniu serdecznie gratuluję dyplomu za wspaniały i przepiękny ogród a drugi powinnaś dostać za niezwykle perfekcyjne i piękne zdjęcia.
Hanka 1 pisze:Gabrysiu zaglądam Do Twojego ogródka i zaglądam a tu cisza.Gdzie wybyłaś?
Goście się schodzą a Ciebie nie ma![]()

Dalu, to prawda... Krynica jest ukwiecona, choć teraz prawie każde miasto jest takie.dala pisze:Gabrysiu, wspaniale ukwiecona jest Krynica...
Jak to dobrze, że polskie miasta tak się zmieniają na korzyść, kiedyś to było nie do pomyślenia - tyle kwiatów!Ludzie po prostu niszczyli...
Pozdrawiam serdecznie
Tak Haniu, jest piękna.Hanka 1 pisze:Witaj Gabrysiu
Krynica zawsze była piękna i to co pokazałaś dalej jest piękna.Teraz chyba taka moda na makiety zwierzaków czy taków obsadzone roślinkami.Każde miasto w "honorze" chyba ma aby mieć tak ukwiecone parki czy skwery.No i dobrze,bo wygląda to bardzo ciekawie.U nas nawet Baba Jaga jest ale żabki nie ma.

Izuś, to wszystko jeszcze kwitnie, tylko zdjęcia robione były wcześniej.chatte pisze:Gabi, takie zdjęcia zawsze warto pokazywać, nawet jak są już tylko wspomnieniem przekwitłych kwiatów! Zwłaszcza w Twoim wydaniu
Róże urodziwe, a hibiskus - bomba! Gratuluję kwiatów! - bo chyba masz go od niedawna? ...
Jak pięknie kwitną Ci rozwary! Moje już przekwitłyCiekawe dlaczego... Przecież nie mieszkamy tak daleko od siebie ...
Comciu, mój wilec dopiero się rozkręca.coma95 pisze:Mój ogród i ja zapomnieliśmy już jak kwitnie zawilec :P
Przetacznik niebieski - trafia na moją listę zachciewanek
Hibiskus bylinowy tylko dlatego na nią nie trafia że mam już nasionka od koleżanki.
Faktyczne kwiaty ma wprost olbrzymie !