Mój ogród- mariasen cz.4
-
x_P-42
...od...?iga23 pisze: Ja już nie wchodzę na strony hostowe, mam kategoryczny zakaz.
Daję Ci zakazmaria5 pisze:Szkoda że ja nie mam zakazu i wciąż oglądam je po całym internecie![]()
Majko, czy możemy prosić o małą sesje fotograficzną Twoich nowości - nie takie jw. grupowe zdjęcie, tylko każdą porządnie, dokładnie, w każdym calu i każdym centymetrze...
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moniko, mi tez wszystkie się podobają, rzadko przychodzą aż tak ładne.
Piterku, najbardziej lubię duże i średnie, ale na takie nie mam już za dużo miejsca. Trzeba będzie polubić malutkie.
Lucy, ja tez mam ograniczone i dlatego kupiłam tylko kilka host.
Igo, kto Ci zakazał? Zrób zakaz zakazywania.
Mario, oglądanie jest jak najbardziej wskazane, trzeba wiedzieć co nam się podoba.
Polu, zrobię sesję, dzisiaj nie robiłam zdjęć bo mi się rozładował aparat . Musiałam też posadzić roślinki od Oli. Dostałam białe zimowity, jesienne krokusy,pełnika, papirusa, paprotkę, chabra, (Olu jak się nazywa ten skalniaczek i roślina z cebulek?).
Ola przywiozła mi też roślinki do ukorzenienia i swoje pomidory, jeden jest pokryty meszkiem, bardzo smaczne
Olu dziękuję
Jutro zrobię zdjęcia.
Piterku, najbardziej lubię duże i średnie, ale na takie nie mam już za dużo miejsca. Trzeba będzie polubić malutkie.
Lucy, ja tez mam ograniczone i dlatego kupiłam tylko kilka host.
Igo, kto Ci zakazał? Zrób zakaz zakazywania.
Mario, oglądanie jest jak najbardziej wskazane, trzeba wiedzieć co nam się podoba.
Polu, zrobię sesję, dzisiaj nie robiłam zdjęć bo mi się rozładował aparat . Musiałam też posadzić roślinki od Oli. Dostałam białe zimowity, jesienne krokusy,pełnika, papirusa, paprotkę, chabra, (Olu jak się nazywa ten skalniaczek i roślina z cebulek?).
Ola przywiozła mi też roślinki do ukorzenienia i swoje pomidory, jeden jest pokryty meszkiem, bardzo smaczne
Olu dziękuję
-
x_P-42