A do tego mam ciągły ruch, bo rośliny stale wnoszę do domu lub wynoszę. Na bank myślą,że nimi handluję

AniuAndziax007 pisze:Marzenko Czekam razem z Tobą na kwiatuszek kohleri
 Wmówiłam jej że na pewno go zmarnuje
 Wmówiłam jej że na pewno go zmarnuje  Obiecałam ,że później zaszczepię jej ze swojej i zgodziła się.
 Obiecałam ,że później zaszczepię jej ze swojej i zgodziła się.  A teraz chodzi i zrzędzi mi jak zobaczyła pączka
 A teraz chodzi i zrzędzi mi jak zobaczyła pączka  

AguniuAgunia pisze:Boski ten hibiskusale czy on naprawdę jest taki pomarańczowy wściekle czy mnie oczy mylą ?

Płatki są trochę cieniowane i bardzo się świecą.Przez to kolor się zmienia.Ciekawa jestem jaki kolor będą miały następne kwiaty.Jak dostałam sadzonkę to ta osoba mi mówiła ,że to prawdopodobnie brzoskwiniowy.Hibki mają to do siebie że potrafią wydać kwiaty o różnych odcieniach ,w zależności od miejsca gdzie stoją.
 Płatki są trochę cieniowane i bardzo się świecą.Przez to kolor się zmienia.Ciekawa jestem jaki kolor będą miały następne kwiaty.Jak dostałam sadzonkę to ta osoba mi mówiła ,że to prawdopodobnie brzoskwiniowy.Hibki mają to do siebie że potrafią wydać kwiaty o różnych odcieniach ,w zależności od miejsca gdzie stoją.
 Wiem już jak ten mój - Twój będzie kwitł
  Wiem już jak ten mój - Twój będzie kwitł 

?No coś o tym wiem bo mój biały zrobił się kremowo żółty
oj jak ja bym chciała zobaczyć tą twoją kolekcję hibków pewnie to wygląda porażająco właściwie ile ty ich masz