Dziękuję za cenne rady
Skromny ogród Joli cz.4
-
Monia68
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj, Joluś
Czytam, że szykujesz rewolucję
Przytaknę Przedmówcom- warto dobrze się zastanowić nad dużymi zmianami
Może lepszym terminem byłaby wiosna, bo zimą zrobisz kilka wizualizacji i zobaczysz, czy naprawdę tego chcesz
Z moich doświadczeń wynika, że zdecydowana większość żurawek nie nadaje się na słoneczne stanowiska, wbrew opisom producentów. Dużo lepiej rosną w świetlistym cieniu.
Wszystko jest oczywiście kwestią gustu i preferencji roślinnych, jednak moim zdaniem najpiękniejsze rabaty tworzy się w półcieniu
Z moich doświadczeń wynika, że zdecydowana większość żurawek nie nadaje się na słoneczne stanowiska, wbrew opisom producentów. Dużo lepiej rosną w świetlistym cieniu.
Wszystko jest oczywiście kwestią gustu i preferencji roślinnych, jednak moim zdaniem najpiękniejsze rabaty tworzy się w półcieniu
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu ,Monika ma Rację część które miałam posadzone w słońcu musiałam posadzić na rabatę pod drzewa i tam jest im dobrze .
Az zazdroszczę Ci tej rewolucji w ogrodzie ja tak miałam wiosną mój ogród dość znacznie przerobiłam teraz nie mam już co zmieniać ,trochę mi smutno bo ja lubię takie zmiany .
Genia
Az zazdroszczę Ci tej rewolucji w ogrodzie ja tak miałam wiosną mój ogród dość znacznie przerobiłam teraz nie mam już co zmieniać ,trochę mi smutno bo ja lubię takie zmiany .
Genia