Treissi na zielono cz.4
- 
				Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- 
				Krystyna.F
- ZBANOWANY
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak długo mnie nie było na forum, że zapomniałam jak fajnie jest czytać takie miłe komentarze. Aż serducho mocniej bjie 
Aguś, Krysiu zdjęcia obrabiam w programie "Photofiltre". Programik jest darmowy, w języku polskim - bardzo łatwy w obsłudze. Świetne instrukcje robiła Ania - Raczek. Tutaj znajdziecie ten wątek. A w razie problemów chcętnie pomogę

Aguś, Krysiu zdjęcia obrabiam w programie "Photofiltre". Programik jest darmowy, w języku polskim - bardzo łatwy w obsłudze. Świetne instrukcje robiła Ania - Raczek. Tutaj znajdziecie ten wątek. A w razie problemów chcętnie pomogę

- 
				Krystyna.F
- ZBANOWANY
- katarzyneczka
- 1000p 
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
Moniczko ależ u Ciebie wszystko ślicznie rośnie  Kolekcja peperpmek imponująca, ta pierwsza jest cudna
 Kolekcja peperpmek imponująca, ta pierwsza jest cudna  No i widzę, że filki też świetnie rosną
  No i widzę, że filki też świetnie rosną 

Kolekcja peperpmek imponująca, ta pierwsza jest cudna
 Kolekcja peperpmek imponująca, ta pierwsza jest cudna  No i widzę, że filki też świetnie rosną
  No i widzę, że filki też świetnie rosną 
Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)

Moje wątki Zapraszam;)
- 
				Krystyna.F
- ZBANOWANY
- 
				marzena 63
- Od: 5 lip 2008, o 06:39
Dziewczynytreissi pisze:Aguś, Krysiu zdjęcia obrabiam w programie "Photofiltre". Programik jest darmowy, w języku polskim - bardzo łatwy w obsłudze. Świetne instrukcje robiła Ania - Raczek. Tutaj znajdziecie ten wątek. A w razie problemów chcętnie pomogę
ten program jest bardzo łatwy ,nawet jak ściągnie się tylko wersję angielską
 Metodą prób i błędów nauczyłam się
 Metodą prób i błędów nauczyłam się 
pozdrawiam Marzena
Spis moich linków

Spis moich linków
- 
				Krystyna.F
- ZBANOWANY
- treissi
Krysiu jest dużo programów do obróbki zdjęć. Ja wcześniej używałam Photoshop'a. Niestety był dość skomplikowany i trzebabyło poświęcić sporo czasu, żeby go rozgryść. Photofiltre jest zdecydowanie łatwiejszy i przyjemniejszy w obsłudze. Zobaczysz, że szybciutko się nauczysz robić rameczki i podpisy. A gdybyś miała jakieś wątpliwości to pytaj śmiało.
Jeśli chodzi o filka to oczywiście jak się rozrośnie to chętnie się podzielę. Tak jak Mirek mówi - rośnie dość szybko, więc myślę, że na wiosnę będzie można coś ciachnąć
Mirku a Ty też chyba masz takiego filka?
Kasiu filki ładnie rosną, bo z dobrego serduszka podarowane
A tu dwie z trzech begonek, które mam.

Jeśli chodzi o filka to oczywiście jak się rozrośnie to chętnie się podzielę. Tak jak Mirek mówi - rośnie dość szybko, więc myślę, że na wiosnę będzie można coś ciachnąć

Mirku a Ty też chyba masz takiego filka?
Kasiu filki ładnie rosną, bo z dobrego serduszka podarowane

A tu dwie z trzech begonek, które mam.

- katarzyneczka
- 1000p 
- Od: 1 mar 2009, o 17:41
Begonki też masz przepiękne, ta pierwsza jest boska  W jakim miejscu ona stoi, że tak cudnie wygląda
 W jakim miejscu ona stoi, że tak cudnie wygląda 

Pozdrawiam Katarzyna
Moje wątki Zapraszam;)

Moje wątki Zapraszam;)
- treissi
Kasiu ta begonka to jest ta, która miała jechać do Ciebie  Na wiosnę była kilku centymetrowym maleństwem
 Na wiosnę była kilku centymetrowym maleństwem  Na początku stała na wschodnim parapecie. Jakiś czas temu musiałam ją przestawić i teraz stoi na kwietniku przy zachodnim oknie. Musze jej zmienić doniczkę, bo ma już dość małą, jak na nią i kupić nowe drabinki.
 Na początku stała na wschodnim parapecie. Jakiś czas temu musiałam ją przestawić i teraz stoi na kwietniku przy zachodnim oknie. Musze jej zmienić doniczkę, bo ma już dość małą, jak na nią i kupić nowe drabinki.
Musze się pośpieszyć z wysyłką kwiatuchów do Ciebie, żeby następny maluch zabardzo nie wyrósł

Na wiosnę była kilku centymetrowym maleństwem
 Na wiosnę była kilku centymetrowym maleństwem  Na początku stała na wschodnim parapecie. Jakiś czas temu musiałam ją przestawić i teraz stoi na kwietniku przy zachodnim oknie. Musze jej zmienić doniczkę, bo ma już dość małą, jak na nią i kupić nowe drabinki.
 Na początku stała na wschodnim parapecie. Jakiś czas temu musiałam ją przestawić i teraz stoi na kwietniku przy zachodnim oknie. Musze jej zmienić doniczkę, bo ma już dość małą, jak na nią i kupić nowe drabinki.Musze się pośpieszyć z wysyłką kwiatuchów do Ciebie, żeby następny maluch zabardzo nie wyrósł

;:49
  ;:49