Ogród Moni cz.2
- Alania
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 17 lip 2008, o 21:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
kilka kupiłam na allegro u Flasha i Bogdana, ale to głównie wielkokwiatowe. Nie przepaddam za zakupami na allegro, bo kilkakrotnie się nacięłamAGNESS pisze:Moniś cudowne róże ,wspaniałe dalie, aż dech zapiera z zachwytu![]()
Powiedz mi proszę, czy kupowałaś róże na allegro, ja się do tego przymierzam, ale chciałabym kupić u sprawdzonego sprzedawcy
- dominikams

- Od: 21 sty 2008, o 10:48
- Karo
- -Administrator Forum-.

- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Jesteś znowu Moniko
Ciesze się bardzo,Twój wątek to kopalnia odmian róż na które pora się decydować.
Usunę to wielgachne zdjęcie a Ty wstaw ponownie pomniejszone ok?
O rany jakie piękne dalie
Moniko czy Rosarium Uetersen ma owalną podporę?
Ile kosztuje taka zabaweczka niezbędna jednak przy różach sztamowych?
Pozdrawiam
Ciesze się bardzo,Twój wątek to kopalnia odmian róż na które pora się decydować.
Pozdrawiam
- Alania

Krysiu, jeśli masz możliwość, to usuń to wielkie zdjęcie, bo nie zauważyłam od razu, a teraz nie mogę już nic zrobićKaRo pisze:Jesteś znowu Moniko![]()
Pozdrawiam
Rosarium mam kilka sztuk - 6 prowadzę w formie pnącej, a dwie sztamowe. Dwie z pnących mam na łuku - przejście między częściami ogrodu, a pozostałe 4 przy słupach drewnianych. Sztamowe mam wyłącznie wzmocnione palikami. Powinny być takie specjalne parasole, ale niestety nie kupiłam takich od razu i teraz ciężko byłoby wstawić
- Alania

Aniu, kompletnie nie mam czasu
W sobotę pojechałam na chwilę, żeby obciąć chociaż trochę przekwitłych kwiatów - niektóre róże były tak zasuszone po przekwitnięciu, że jak złapałam za suchy kwiat, to kruszył się w rękach
Oczywiscie wszystko kwitnie pięknie, jakby nic sobie nie robiło z nadchodzacej jesieni, ale jak mi się udaje podjechać na działkę raz na tydzień na parę minut, to jest świetnie
Niestety będę miała taki młyn jeszcze przez dłuższy czas
Nawet wczoraj byłam w pracy, bo mieliśmy rajd rowerowy, na który przybyło ponad 200 ludzi z miasta i okolic.
W sobotę pojechałam na chwilę, żeby obciąć chociaż trochę przekwitłych kwiatów - niektóre róże były tak zasuszone po przekwitnięciu, że jak złapałam za suchy kwiat, to kruszył się w rękach