A barbulę chyba przelałem, bo mi nie odbiła
Mój ogród- mariasen cz.4
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Majko. Przepiękne kompozycje trawiaste pokazałaś. Dotąd nie byłam przekonana do traw, gdyż kiedyś miałam takie rozłogowe i później nie mogłam ich zwalczyć. A u Ciebie widzę rosnące w okazałych kępach i ich piękne kolory. Chyba to nie są trawy rozłogowe i daje się je utrzymać w ryzach. Bardzo ładnie u Ciebie.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Majka jak to się stało, że ja nie widziałem wcześniej u Ciebie cedra i sośnicy, super.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
x_P-42
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
aleksandra odwazna pisze:Chyba nie ma gatunków i odmian których Majeczka by nie miała!!
Wracaj szczęśliwie bo i my tęsknimy za Twoim ogródkiem![]()
![]()
Wśród traw brakuje konwalnika , a jak wyglądają obecnie kurze łapki??? bo u mnie trochę podsycha
Majka ma konwalnika, bo nawet się nim ze mną podzieliła.
Pojechała do mamy, jak wróci się przywita.
-
x_P-42
No właśnie Majko, już po wakacjach !JolantaGraj pisze:A ja też mam kurze łapki w słońcuCzy mam z nimi uciekać do cienia .
![]()
Majeczko ,gdzie ty znów wybywasz .
Jolu, nie wiem, czy uciekać z tymi ptasimi łapkami. ...jeśli ładnie rosna, to oczywiście nie.U mnie rosna w róznych miejscach - teraz najwięcej mam na hostowisku i bez porównania lepiej rosną. Są dorodniejsze. Te, które są w bardziej słonecznym miejscu są niższe, mniej rozrośnięte i ciągle maja popalone końcówki .Są brzydsze
-
x-d-a