Teraz będzie się dobrze pracować bo nie jest gorąco.
Mój ogród- mariasen cz.4
-
x-d-a
-
x_P-42
Majko, nie chodzi o to, że mam o Was - Tobie i Romku - dobre, grzecznościowe zdanie. Wystarczy spojrzeć na Wasze ogrody i wszystko wiadomo.
A teraz dość podlizywania się , przystępuję do konkretów. Przeczytałam w którymś ubiegłorocznym ( chyba) poście, że masz "Sea Gulf Stream". Mogłabyś ją zaprezentować w Koncercie Życzeń ? Dostałam ją niedawno a chciałabym zobaczyć, co mnie
czeka . 
A teraz dość podlizywania się , przystępuję do konkretów. Przeczytałam w którymś ubiegłorocznym ( chyba) poście, że masz "Sea Gulf Stream". Mogłabyś ją zaprezentować w Koncercie Życzeń ? Dostałam ją niedawno a chciałabym zobaczyć, co mnie
-
iga23
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Majko, mam od Ciebie to co rośnie na psim terenie, Ty będziesz wiedziała.mariasen pisze:Iga, a może to co masz ode mnie to wydmuchrzyca? Moja urosła do takich rozmiarów, że aż się za głowę łapię. Owies wieczniezielony jest piękny.
Dalu, to jakaranda mimozolistna, jacaranda. Nie znam innej nazwy. Z tego co wiem to u nas nie zimuje. Może Twoja to faktycznie akacja?![]()
- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Polu, Sea Gulf Stream to podobno piękna hosta gdzieś od trzeciego roku. Moja w tym roku nie wygląda ciekawie, pierwsze liście chyba trochę przymarzły, ale fotkę mogę wstawić

Iga, to będzie wydmuchrzyca. Posadź ją od razu w jakiejś dużej donicy. Jest piękna ale wielka.
Kwitnie mi pięknie róża znowu nie pamiętam jaka

i jeszcze jeden kwiatek jaśminu

Iga, to będzie wydmuchrzyca. Posadź ją od razu w jakiejś dużej donicy. Jest piękna ale wielka.
Kwitnie mi pięknie róża znowu nie pamiętam jaka

i jeszcze jeden kwiatek jaśminu

- mariasen

- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jacku, tą passiflorę kupiłam kwitnącą, nie mogłam się oprzeć. Niebieską mam z nasion. Jak znajdę kwitnącą to kupię jeszcze białą. Jakaranda ma piękne liście i nawet jak nie zakwitnie to i tak jest piękna.
Aniu, felicja podobno nie zimuje. Traktuję ją jako roślinę jednoroczną. Może w tym roku uda mi się ją przetrzymać w mieszkaniu bo zależy mi też na tym skrętniku. Pozostałe skrętniki mam kilka lat.
Aniu, felicja podobno nie zimuje. Traktuję ją jako roślinę jednoroczną. Może w tym roku uda mi się ją przetrzymać w mieszkaniu bo zależy mi też na tym skrętniku. Pozostałe skrętniki mam kilka lat.