Nowy ogród Jacka cz.3
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bernadko, cieszę się, że Ci się podoba, ale mój ogród dopiero w powijakach i pokazuję tylko wycinek, bo reszta tonie w chwastach. Więc Twoje zachwyty chyba przesadzone
Agness, Twój nowopowstający skalniak równie szybko obrośnie. Słoneczniczek na wiosnę będę dzielił więc może będę miał kawałek dla Ciebie
Pytałaś, czy nie chcę słoneczniczka wysokiego. Wiesz, muszę zobaczyć zdjęcie, bo coś mi świta, że ja go mam i nie wiedziałem, że to słoneczniczek
Agness, Twój nowopowstający skalniak równie szybko obrośnie. Słoneczniczek na wiosnę będę dzielił więc może będę miał kawałek dla Ciebie
Pytałaś, czy nie chcę słoneczniczka wysokiego. Wiesz, muszę zobaczyć zdjęcie, bo coś mi świta, że ja go mam i nie wiedziałem, że to słoneczniczek
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Jacek gratki, należy Ci się to serducho

ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- JacekP

Dzięki wielkie Mariuszu, Pelagio-Agnieszko
Jestem trochę zszokowany
Pelagio, wszystkie fotki są z nowego ogrodu. Na razie tylko taki skrawek da się pokazać, bo cała reszta beznadziejna. Ale powoli druga strona tej rabaty zaczyna ładnieć, nie mówiąc o reszcie ogrodu, który normalnieje w bólach, bo brakuje mi czasu
Pelagio, wszystkie fotki są z nowego ogrodu. Na razie tylko taki skrawek da się pokazać, bo cała reszta beznadziejna. Ale powoli druga strona tej rabaty zaczyna ładnieć, nie mówiąc o reszcie ogrodu, który normalnieje w bólach, bo brakuje mi czasu
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jacku ten słoneczniczek u mnie dopiero zaczyna kwitnąć, cyknę fotkę i pokażę Ci , jeśli nie masz, to wyślę Ci. Jeśli wiosną zostanie Ci kawałeczek tego pełnego, to będę się bardzo cieszyłaJacekP pisze: Agness, Twój nowopowstający skalniak równie szybko obrośnie. Słoneczniczek na wiosnę będę dzielił więc może będę miał kawałek dla Ciebie![]()
- JacekP

Iza-Tu.ja, to prawda w porównaniu z Tobą rośliny podpisałem niedbale
, bo było tego dużo. Twoje karteczki nawet wykorzystałem na rabatach i poprzyklejałem na irysy
Pytaj więc śmiało.
Agness, nie ma sprawy
Halinko, skróciłem dla wygody i bezpieczeństwa. W uzasadnionych wypadkach można to zrobić (poczytaj w regulaminie). A ja właśnie wróciłem z przechadzki po Twoim ogrodzie z przeciągu ostatnich dwóch lat
Pytaj więc śmiało.
Agness, nie ma sprawy
Halinko, skróciłem dla wygody i bezpieczeństwa. W uzasadnionych wypadkach można to zrobić (poczytaj w regulaminie). A ja właśnie wróciłem z przechadzki po Twoim ogrodzie z przeciągu ostatnich dwóch lat