Moje kochane doniczkowce
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- x-b-6
- 200p

- Od: 5 lip 2009, o 15:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ciekawa jestem, czy nieobecność Joasi związana jest z tym, że ciągle świętuje. ;)
Agnieszka
Donice i doniczki
Donice i doniczki
- ogrodniczka01
- 1000p

- Od: 18 lip 2009, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Mama Aguni
- 1000p

- Od: 31 mar 2009, o 11:48
- ewelina8005
- 1000p

- Od: 24 lip 2009, o 12:50
-
Krystyna.F
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
- Haim
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 19 cze 2009, o 01:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nareszcie jestem
Witajcie Kochani

Dziękuję Wszystkim i każdemu z osobna za pamięć i za życzenia urodzinowe
Widzę, że snuliście już domysły, czy jestem zapracowana na polu, za mocno imprezowałam, lub tyle kwiatów dostałam, że cały czas przesadzam
Super, że mnie odwiedzaliście, mimo mojej nieobecności, również się za Wami mocno stęskniłam.
Z przykrością muszę Was poinformować, że nie miałam internetu, zepsuł nam się router, czy jakoś tak.
Na weekend mąż wziął ze swojej firmy, ale od poniedziałku znowu brak internetu, dopóki nie przyjdzie nowe urządzenie, przypuszczam, że będziemy musieli czekać jeszcze ok tygodnia
Przy okazji pokaże Wam parę moich nowości, bo nie mogłoby się obyć i bez tego ;)
Najpierw prezenty ;)
Bromelia od moich rodziców:
Róża na pniu od moich teściów, ma kwitnąć na czerwono 8)
Pachypodium od mojej Babci, sama wybierałam
A teraz moje zakupione nowości
Paprotka zakupiona w Nomi za 13zł i gratis do niej w postaci Hobbita 8)
oraz Huernia, Stapelia

i Echinopsis kupione na Allegro 8)

To na razie tyle z moich nowości, w tygodniu przyjdzie do mnie kurierem kwietnik rozporowy na 11 kwiatów(zamówiony z all), więc porobię fotki jak będzie już zamontowany
Zdjęcia i przepis na obiecane "Casate" podam jutro, mam również zrobione zdjęcie mojej urodzinowej Karpatki, jeśli chcecie chętnie służę przepisem
Dzisiaj zrobiłam też Tiramisu na niedzielę do kawki, przepis od Asi(Jardin)
Jutro wkleję fotkę, żeby pokazać jak mi wyszło
A teraz dobranoc Wszystkim, jeszcze niedziela nam została
A tak przy okazji, dla wszystkich wtajemniczonych, udało mi się zwolnić z pracy za porozumieniem stron, niestety odprawy już nie dostanę, ale cóż...
W poniedziałek jadę na rozmowę, poznać się z moim nowym przyszłym pracodawcą i prawdopodobnie najpóźniej pod koniec września zaczynam nową pracę
Pozdrawiam serdecznie
Witajcie Kochani
Dziękuję Wszystkim i każdemu z osobna za pamięć i za życzenia urodzinowe
Widzę, że snuliście już domysły, czy jestem zapracowana na polu, za mocno imprezowałam, lub tyle kwiatów dostałam, że cały czas przesadzam
Super, że mnie odwiedzaliście, mimo mojej nieobecności, również się za Wami mocno stęskniłam.
Z przykrością muszę Was poinformować, że nie miałam internetu, zepsuł nam się router, czy jakoś tak.
Na weekend mąż wziął ze swojej firmy, ale od poniedziałku znowu brak internetu, dopóki nie przyjdzie nowe urządzenie, przypuszczam, że będziemy musieli czekać jeszcze ok tygodnia
Przy okazji pokaże Wam parę moich nowości, bo nie mogłoby się obyć i bez tego ;)
Najpierw prezenty ;)
Bromelia od moich rodziców:
Róża na pniu od moich teściów, ma kwitnąć na czerwono 8)
Pachypodium od mojej Babci, sama wybierałam
A teraz moje zakupione nowości
Paprotka zakupiona w Nomi za 13zł i gratis do niej w postaci Hobbita 8)
oraz Huernia, Stapelia

i Echinopsis kupione na Allegro 8)

To na razie tyle z moich nowości, w tygodniu przyjdzie do mnie kurierem kwietnik rozporowy na 11 kwiatów(zamówiony z all), więc porobię fotki jak będzie już zamontowany
Zdjęcia i przepis na obiecane "Casate" podam jutro, mam również zrobione zdjęcie mojej urodzinowej Karpatki, jeśli chcecie chętnie służę przepisem
Dzisiaj zrobiłam też Tiramisu na niedzielę do kawki, przepis od Asi(Jardin)
Jutro wkleję fotkę, żeby pokazać jak mi wyszło
A teraz dobranoc Wszystkim, jeszcze niedziela nam została
A tak przy okazji, dla wszystkich wtajemniczonych, udało mi się zwolnić z pracy za porozumieniem stron, niestety odprawy już nie dostanę, ale cóż...
W poniedziałek jadę na rozmowę, poznać się z moim nowym przyszłym pracodawcą i prawdopodobnie najpóźniej pod koniec września zaczynam nową pracę
Pozdrawiam serdecznie
- x-b-6
- 200p

- Od: 5 lip 2009, o 15:09
- Kontakt:
To dobre wieści - że nic Ci nie jest, i że z pracą w miarę po Twojej myśli. No i że nowy ruter wkrótce przyjdzie. ;)
Nowości - jak zwykle kolorowe i dorodne. Sama się zastanawiałam nad szeflerą, żeby fajnego gratisa sobie wybrać (upatrzyłam sobie peperomię, ale się powstrzymałam od zakupu ;)).
Co do kwietnika - mam taki (najprawdopodobniej, bo to jedyne takie kwietniki na allegro ;)) i nawet niedawno rozmawiałam z Taccaniveą na jego temat, bo i Ona taki ma. Napisała mi, że nie nadaje się on niestety na zbyt ciężkie doniczki (u mnie stoją same lekkie i nie sprawdzałam z innymi). Ale w sumie nawet nieźle wygląda.
Nowości - jak zwykle kolorowe i dorodne. Sama się zastanawiałam nad szeflerą, żeby fajnego gratisa sobie wybrać (upatrzyłam sobie peperomię, ale się powstrzymałam od zakupu ;)).
Co do kwietnika - mam taki (najprawdopodobniej, bo to jedyne takie kwietniki na allegro ;)) i nawet niedawno rozmawiałam z Taccaniveą na jego temat, bo i Ona taki ma. Napisała mi, że nie nadaje się on niestety na zbyt ciężkie doniczki (u mnie stoją same lekkie i nie sprawdzałam z innymi). Ale w sumie nawet nieźle wygląda.
Agnieszka
Donice i doniczki
Donice i doniczki