Kwiaty polne
To mnie wlasnie irytuje, wiadomo, ze jak sie cos buduje, to trzeba czasem cos wyciac, chociaz to smutna koniecznosc, ale czasami wycina sie piekne drzewa tylko po to zeby juz po wybudowaniu tam czegokolwiek posadzic w ich miejsce nowe chudziutkie drzewka, z ktorych polowa przezyjeamba19 pisze:Zobaczcie to jeszcze kilka dni temu były drzewa. Tutaj też ma powstać luksusowa kamienica. Ale te drzewa rosły w odległości ok. 1 metra od chodnika, ocieniały Przystanek autobusowy i osłaniały go od deszczu. No cóż ... widocznie do luksusowych kamienic nie pasują drzewa tylko beton i asfalt.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Amba, zobacz jak podobne zdjęcia zrobiłyśmy
Taka sama (chyba) roślina, też brzeg jeziora, z rozbudowanym pomostem, z ławeczką, tylko moje było robione w całkowitym cieniu, więc trochę mniej widać

Taka sama (chyba) roślina, też brzeg jeziora, z rozbudowanym pomostem, z ławeczką, tylko moje było robione w całkowitym cieniu, więc trochę mniej widać

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."