Konkurs AF sierpień 09
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 maja 2008, o 18:51
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
iwka2 pisze:Zgłaszam xxx za to,ze doradzi w kazdej sytuacji.
To mi pachnie łamaniem ciszy przedwyborczejPola42 pisze:Głos wrzucony do urny - xxx górą![]()

Pozdrawiam serdecznie

Zmoderowałam. Wyjaśnienie w postach wyżej. Nalewka
- Administrator
- ---
- Od: 28 gru 2006, o 10:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witam
Nie znam Anny L,ale po ilości osób na nią głosujących wnioskuję iż chętnie pomaga wielu osobom,to w ludziach cenię.Gratuluję wygranej,pozdrawiam.
Dziękuję wszystkim głosującym na mnie,to znak że komuś jednak czasem pomogam i to motywuje do dalszych wpisów.Pozdrawiam, Krzyś.
Osoba na którą głosowałem uplasowała się trochę poniżej połowy stawki,powodzenia następnym razem.
Miłego końca letnich wakacji,życzę wszystkim.
Nie znam Anny L,ale po ilości osób na nią głosujących wnioskuję iż chętnie pomaga wielu osobom,to w ludziach cenię.Gratuluję wygranej,pozdrawiam.
Dziękuję wszystkim głosującym na mnie,to znak że komuś jednak czasem pomogam i to motywuje do dalszych wpisów.Pozdrawiam, Krzyś.
Osoba na którą głosowałem uplasowała się trochę poniżej połowy stawki,powodzenia następnym razem.
Miłego końca letnich wakacji,życzę wszystkim.
Przepraszam, wiem że to zabrzmi jak ignorancja ale ... jestem na tym Forum już jakiś czas ale pierwszy raz trafiłem na ten (tego typu) wątek i niestety ale nie wiem co znaczy AF - czyżby Administrator Forum ???? ale co miesiąc wybierany Administrator Forum ?? chyba nie ??
Zaglądałem nawet do historii tych wyborów ale od samego początku widzę tylko AF (co mi niezmiennie kojarzy się z Auto Focusem
nie udało mi się trafić na rozwinięcie tego skrótu ??
Czy ktoś mnie oświeci ??
Zaglądałem nawet do historii tych wyborów ale od samego początku widzę tylko AF (co mi niezmiennie kojarzy się z Auto Focusem

Czy ktoś mnie oświeci ??