Działka Gigusi- cz.4
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Giguś. Obiela przyszła
, jutro Mag zawiozę, Moni wsadziłąm do doniczki, bo jutro jej nie będzie. Comcia będzie czekać na Ciebie tam gdzie poprzednio. Czekamy. 
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kochane moje koleżanki.
Chce bardzo podziekować za przemiłe towarzystwo i za to, że dałyście cynka abym pojechała. Nie żałuje, choć z przygodami ale wesolo za to.
Córcia po toboły i po mnie wyszla. teraz lece na działke szukac miejsca i wkopac zakupy- jakze udane. Dziekuje Wam Mag, Ado, Comciu, Gloria, Basówko, Gizuniu,-było wspaniale. Tak sie usmiałam, że aż sie posikałam
Buziaki
Chce bardzo podziekować za przemiłe towarzystwo i za to, że dałyście cynka abym pojechała. Nie żałuje, choć z przygodami ale wesolo za to.
Córcia po toboły i po mnie wyszla. teraz lece na działke szukac miejsca i wkopac zakupy- jakze udane. Dziekuje Wam Mag, Ado, Comciu, Gloria, Basówko, Gizuniu,-było wspaniale. Tak sie usmiałam, że aż sie posikałam
Już dojechałaś?
Mnie nie przyjechały 2 autobusy , myślałam,że się wścieknę!Jeszcze 4 km na piechotę musiałam iść!Nie wiem po co tak leciałam na ten autobus , jak rozkład swoje , a kierowcy swoje.....
Ale warto było jechać, też się uśmiałam co nie miara!Było bardzo miło , i cieszę się ,że mamy możliwość takich spotkań!
Teraz myślę , gdzie posadzić zakupy....

Ale warto było jechać, też się uśmiałam co nie miara!Było bardzo miło , i cieszę się ,że mamy możliwość takich spotkań!
Teraz myślę , gdzie posadzić zakupy....
Pozdrawiam,Małgorzata
-
x-d-a