Kolorowy ogród Geni- cz.8
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
- Rodusik

- Od: 21 sty 2009, o 10:09
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Geniu wpadlam się przywitać. U ciebie w ogródku zawsze ładnie i super kolorowo.
Pozdrawiam, Mariola
Ogród Rodusika
Ogród Rodusika
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Krzysiu ,Mariolu witajcie
Znowu jestem wkurzona syn na alegro zamówił mi irys Tennison Ridge szt. 2
no i włożyli 2 cebule lilli azjatyckiej, zamówił też lilie tygrysie po cebulkach widzę że to pewnie azjatyckie nie wiem jakiej bo po cebuli nie poznaje i napisali irys Tennison Ridge oni pewnie myślą że maja do czynienia z debilami.
Genia
Znowu jestem wkurzona syn na alegro zamówił mi irys Tennison Ridge szt. 2
no i włożyli 2 cebule lilli azjatyckiej, zamówił też lilie tygrysie po cebulkach widzę że to pewnie azjatyckie nie wiem jakiej bo po cebuli nie poznaje i napisali irys Tennison Ridge oni pewnie myślą że maja do czynienia z debilami.
Genia
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Wiesz co krew mnie zalewa jak ktoś już w taki prostacki sposób naciąga .Nie wiem czy na giełdzie będą mieli taki piękne odmiany irysów wiesz ja już sporo mam i interesują mnie tylko takie npSylweste pisze:Gieniu, widziałem u Ewy, że znów coś nie tak z tym co zamówiłaśczego szukasz to jutro popatrzę na giełdzie i za tym
w razie coś ma Twój telefon
Drama Quenn
Epicenter
Exotic Star
Fashion Queen
Rocket Master
Purple Pepper
Santa
Gold Thing
Guru
Double Click
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Geniu i TY mówiłaś, że się na nazwach nie znasz a tu proszę.. jak dla mnie czarna magia:)
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "