o to to!chatte pisze:Widziałam piękne, obficie kwitnące róże! A pokazała je Gabi, co nie kocha się w różach![]()
I róże jej obojętne i nie komentuje i nie pokazuje....
a jak pokaże to od razu szpaler i jeszcze mówi, ze drugi bedzie
o to to!chatte pisze:Widziałam piękne, obficie kwitnące róże! A pokazała je Gabi, co nie kocha się w różach![]()

liska napisała
Kod: Zaznacz cały
o to to!
a jak pokaże to od razu szpaler i jeszcze mówi, ze drugi bedzie Shocked
Bernadetko, wydaje mi się że coś jest w tych EM-ach...Miiriam pisze:Wow - jakie róże i gazanie .. u mnie nie ma ich w ogrodzie - zupełnie nie wiem dlaczego![]()
![]()
![]()
I znów nauczyłam się czegoś nowego - te EMy .. ciekawe - muszę zapoznać się bliżej i wypróbować
Aguś, nie wszystkie gazanie są tak dorodne.aguskac pisze:Przecudne Twoje różeu mnie kwitną jeszcze jedynie okrywowe. Ale widzę, że Monica puszcza pąki
Masz zachwycające gazanie!! Jak Ty to robisz, że mają tyle kwiatów?? U mnie są góra 2-3 i to na takich długaśnych łodygach , wygląda to tak sobie... Na Twoich aż kipi od kwiecia...
Jacku, Storczyk w tym roku już zostanie taki jaki jest - nie będzie nowych przyrostów.Jacek P.... pisze:Dzięki Gabrysiu za nazwę. Na razie betilla "stoi" w miejscu.
Moje chryzantemy wczesne pomponowe też porobiły się brzydkie i muszę je powycinać.
Róże dorodne, mocne krzaki. Kwiaty - wiadomo że ładne, ale ja podziwiam zdrowe, błyszczące, piękne liście.
Izuś, wiesz że uczucia mogą się zmieniać...chatte pisze:Widziałam piękne, obficie kwitnące róże! A pokazała je Gabi, co nie kocha się w różach![]()
Ja się kocham w różach, ale nigdy nie bedę miała tyle, co Ty, chyba, ze wywalę s ogródka wszystko inneGazanie też masz wypasione!

Izuś, a co ja zrobię, jak cały rok czytałam tylko o różach, a ja nie mogłam zabrać głosu,liska pisze:o to to!chatte pisze:Widziałam piękne, obficie kwitnące róże! A pokazała je Gabi, co nie kocha się w różach![]()
a jak pokaże to od razu szpaler i jeszcze mówi, ze drugi bedzie
Może tak, a może nie...zobaczymy co prezesostwo zdecydowało.bogusia177 pisze:Gabi ja uważam ,że powinnaś być w sobotę dostrzeżona ,ale nie będę mieszała ,tylko Ci tego z całego mojego starego serducha życzę ,,,,no chyba żebyś w ten dzień ,chciała do mnie na wysiady przyjechać
Haniu, aż tak źle ?Hanka 1 pisze: I to cała Gabi-

Haniu, to prawda... jest piękna.Hanka 1 pisze:Piękna Gabryś Twoja Gloria Dei.Ja mam dwa krzaki i potrafię stać przy nich i patrzeć i patrzeć.I każdy kwiat jest inny i każdy piękny.Nie wiem od czego to zależy ale moje w pąku są prawie żółte i w miarę rozkwitu przybierają różne odcienie.
Twoja Gloria ma ogromny kwiat.Zmierz Go Gabryś.Mój największy miał 17 cm
Agniesiu, ja też ją bardzo lubię...AGNESS pisze:Gabi naprawdę nie mogę napatrzeć się na to Twoje różane cudo,![]()
Naprawdę jest niesamowicie piękna
Halinko, to będzie raczej niemożliwe.eukomis pisze:Gabrysiu dziewczyny z okolicy Katowic robią spotkanie forumowiczów w Gliwicach 11.09.09r godz 16.00 nie miałabyś ochot być. kto będzie napisałam u Bogusi
Grażynko, już odpisałam...kogra pisze:Gabi spójrz na pw.
Joluś, wszyscy tu na forum twierdzą, że róże to królowe...jollla500 pisze:Gabrysiu Twoje róże są przepiękne............miło jest popatrzeć na nie![]()
A Słoneczka przepiękne......jedne z moich ulubionychpozdrawiam cieplutko