I życzę miłego spotkania u Ani
Kolorowy ogród Geni- cz.8
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izabelo,Mariuszu może lepiej posadzić hotunię w jakimś pojemniku i wsadzić do ziemi . Wiedziałam że ona tak się rozrasta .
Posadziłam ją na rabacie z przodu działki
Grzegorzu, Czasem trzeba troszkę pogłówkować gdzie jak i co ale jak powiedział Grzesik ,Genia więcej wydaje niż sadzi więc miejsce na razie jest .
Marcin to ja Ci dziękuję i Twoim rodzicom że mogłam spędzić czas tak mile w Tak cudownym gronie .
[Aniu Będziemy w czwartek po południu nawet jak wiadomość do Ciebie nie dojdzie .
Jolu spotkanie jak zwykle będzie fajne z Anią spotykam się najczęściej .
Muszę powiedzieć że fajnie jest włączać komputer po nocy i zastać tyle postów .
Genia
Posadziłam ją na rabacie z przodu działki
Grzegorzu, Czasem trzeba troszkę pogłówkować gdzie jak i co ale jak powiedział Grzesik ,Genia więcej wydaje niż sadzi więc miejsce na razie jest .
Marcin to ja Ci dziękuję i Twoim rodzicom że mogłam spędzić czas tak mile w Tak cudownym gronie .
[Aniu Będziemy w czwartek po południu nawet jak wiadomość do Ciebie nie dojdzie .
Jolu spotkanie jak zwykle będzie fajne z Anią spotykam się najczęściej .
Muszę powiedzieć że fajnie jest włączać komputer po nocy i zastać tyle postów .
Genia
-
marivsz
- 1000p

- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Witaj Geniu, zakupiłem dziś zimowita, kolor różowy, miał białe pełne tylko poszły mu szybko, a do tego jeszcze cebulki żółtych szafirków (a miałem je już na all zamawiać, bo nigdzie nie szło spotkać).
Super lilia no i oczywiście canny.
Super lilia no i oczywiście canny.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
-
x-d-a
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Witaj Geniu! Twój ogród wzbogacił sie o piękne odmiany berberysów. Widzę też, że dostałaś rozchodnika okazałego o białych kwiatach. Czy mam Ci go posyłać w takim razie?
A z jednym liliowcem przywędrowała od Ciebie ostróżka. Miły bonus
Muszę tylko delikatnie rozdzielić rośłiny. Byle nie dzisiaj, bo bardzo gorąco.
A z jednym liliowcem przywędrowała od Ciebie ostróżka. Miły bonus