a ja głupia  myślałam ,że to coś pożytecznego , bo przecież taki ładny , a liście malin suche , to pewnie jego sprawka
 a ja głupia  myślałam ,że to coś pożytecznego , bo przecież taki ładny , a liście malin suche , to pewnie jego sprawka   Krzysiu dziękuję
 Krzysiu dziękuję   
 Krysiu tak piękną dalię widzę pierwszy raz

Niesamowita dalia nazywa się jak czytamy ' Giraffe'Sylweste pisze:KaRo - wpsaniała dalia, gdzie ją znalazłaś

) i  będę  dokarmiać  moją  nornicę
) i  będę  dokarmiać  moją  nornicę   

jaka  szkoda ...
  jaka  szkoda ...  

) lata.
 ) lata. 
  .
.

?  i nie wiem czy to kwitnienie czy choroba?[ ogólnie wyglada zdrowo, nawet bez napoczecia przez patogeny grzybowe wszechobecne o tej porze]
?  i nie wiem czy to kwitnienie czy choroba?[ ogólnie wyglada zdrowo, nawet bez napoczecia przez patogeny grzybowe wszechobecne o tej porze] .one lubią tylko ciągnąć
 .one lubią tylko ciągnąć  
   a najbardziej te duze na 2 łapach..........psy innych ras są im obojętne do tego stopnia ze Misz[ to samczyk] potrafi podnieść nogę i hmmm obskikać małego oszczekujacego się yorka
  a najbardziej te duze na 2 łapach..........psy innych ras są im obojętne do tego stopnia ze Misz[ to samczyk] potrafi podnieść nogę i hmmm obskikać małego oszczekujacego się yorka  

minismok pisze:[...]Misz[ to samczyk] potrafi podnieść nogę i hmmm obskikać małego oszczekujacego się yorka

[...]

Ja pytałem o tego powojnika, jak się nazywaKaRo pisze:
Powojnik bylinowy
 ten niepnący to wiem, bo on ma etykietkę
  ten niepnący to wiem, bo on ma etykietkę 

W tym roku okazało sie, że chyba jednak trochę mnie polubiły
 W tym roku okazało sie, że chyba jednak trochę mnie polubiły  
   i na dodatek pnące różyce zwolniły dla nich miejsce, więc jeszcze kilka zawita w moim ogródku
 i na dodatek pnące różyce zwolniły dla nich miejsce, więc jeszcze kilka zawita w moim ogródku  
  i mam nadzieję, że i jak kiedyś doczekam sie takiej
  i mam nadzieję, że i jak kiedyś doczekam sie takiej  Nostalgia, chryzantema- pieknoty
 Nostalgia, chryzantema- pieknoty 
wielkim miłośnikiem róż nie jestem, ale mam dalię o takiej samej barwie kwiatów, co Twoja Black MagicKaRo pisze:

KaRo pisze: