Moja działka - Monika76
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Moniś po prostu piękne
i kwiaty i zdjęcia
Trójsklepka super- taka drapieżnica
Super języczka, bardzo je lubię i rozchodniki już zaczynają kwitnąć, pięknie się prezentują na zdjęciu z rudbekią
Cudowne motylkowo
nigdy nie zwracałam większej uwagi na rudbekie, a zaczęły mi się bardzo podobać, jak się ich naoglądałam w forumkowych ogrodach, są naprawdę bardzo wdzięcznymi kwiatami i muszę je wprowadzić do swojego ogródka
Zawilce cudo- kiedy ja doczekam się ich kwitnienia
mam nadzieję, że w przyszłym roku ruszą 8) 
- Monika76

- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Mariola, kawałek żurawki jest już Twój. A nie wyrwałaś podczas plewienia przypadkiem trójsklepki?
Agness, dzięki za miłe słowa. Podobnie jak Ty lubię rudbekie, nie są kłopotliwe, ładnie rozjaśniają rabatę. A dlaczego Twoje zawilce nie kwitną? Ja posadziłam w ub. roku małą sadzonkę i w tym roku kwitnie.
Agness, dzięki za miłe słowa. Podobnie jak Ty lubię rudbekie, nie są kłopotliwe, ładnie rozjaśniają rabatę. A dlaczego Twoje zawilce nie kwitną? Ja posadziłam w ub. roku małą sadzonkę i w tym roku kwitnie.
- Monika76

- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Grzesiu, przeczytałam dzisiaj u Marioli, że tak się tak hosta nazywa.
Nie chodziłam ostatnio na działkę i dopiero dzisiaj zobaczyłam, że będzie kwitła. Kurcze po dwóch latach od kupienia... bajka po prostu.
A powojnik też jest fajowy, szkoda, że nie można przesłać zapachu. Targałam w ub. z kiermaszu ogromną i piekielnie ciężką donicę, nie do końca dając wiarę słowom pani, która go sprzedawała.
Bo ja wiedziałam, że jak powojnik to tylko pnącze
Nie chodziłam ostatnio na działkę i dopiero dzisiaj zobaczyłam, że będzie kwitła. Kurcze po dwóch latach od kupienia... bajka po prostu.
A powojnik też jest fajowy, szkoda, że nie można przesłać zapachu. Targałam w ub. z kiermaszu ogromną i piekielnie ciężką donicę, nie do końca dając wiarę słowom pani, która go sprzedawała.
Bo ja wiedziałam, że jak powojnik to tylko pnącze
- ada.kj

- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Moniś. A jak się ją rozmnaża. Czy ją kupowałaś wiosną w tym roku ?
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Comcia

- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Moniko - wąchaj kwiaty hosty babkolistnej. Warto :P
A co do mojego "plewienia" to jak plewię to wszystko a jak nie plewię to mam np. sadzonkę dyptamu :P
Ale już oddałam....
I trochę szkarłatek do oddania :P
No i rośnie mi kilka roślin, których rok temu nie było, których nie kupiłam, więc pewnie w zeszłym roku "wyplewiłam"
A co do mojego "plewienia" to jak plewię to wszystko a jak nie plewię to mam np. sadzonkę dyptamu :P
Ale już oddałam....
I trochę szkarłatek do oddania :P
No i rośnie mi kilka roślin, których rok temu nie było, których nie kupiłam, więc pewnie w zeszłym roku "wyplewiłam"