SŁODKICH SNÓW

Tak - zielone juki zimują u mnie .. ale ta- nie wiem ..coma95 pisze:Nie mam takiej juki jak twoja ale moje spokojnie zimowały i nie wymagały specjalnego zachodu.
Mariolko![]()
Skalniak - piękna sprawa też mi się marzył ale ..... nie mam miejsca
AniuPierwszy raz widzę taką pasiastą jukę ogrodową.
Te zwykłe,karolińskie zimują u mnie bez problemu.
Jacku - dziękuję za miłe słowa. Rzeczywiście , bratki mają fajne kolorki - polubilam jeWitaj Bernadko Exclamation Cieszę sie, że nadrabiasz zaległości i raczysz nas masą pieknych zdjęć. Bratki z bliska wyglądają wspaniale jak również w większej grupie.
Widzę pięknie zakwitł też żeleźniak, a pięciornik z czerwonymi kwiatami to nepalski.

Zapraszam również w dni słoneczne ..Bernadetko pospacerowałam dziś po Twoim ogrodzie w ten bardzo deszczowy u nas dzień.
Bardzo mi się podoba twoja kolekcja skalniakowych. Masz taki dopieszczony skalniak...hmmm...nie to co u mnie Rolling Eyes Ja przy zakładaniu skalniaka popełniłam kilka błędów i teraz sobie z nim nie mogę poradzić-chwasty!
- rzeczywiście moje dziecko lubi gotować , robić sałatki i raczej nie muszę się martwić .. nie zginie z głodu, zawsze sobie coś upichci... Ma 10 lat .. i nie wiem po kim ma te zamiłowaniaGratuluję zdolności cukierniczych syna.
Bartki rococo i germania rococo wysiałam w zeszłym roku w wakacje - pewno gdzieś w lipcu .. bo pod koniec pojechałam w Bieszczady , a już wtedy były wysiane .. potem jesienią przesadziłam je na skarpę .. i już wtedy miałam pojedyncze kwiaty .P.S. Zapomniałam zapytać o bratki Rokoko. Twoje wyglądają jak Rokoko, czego nie można powiedzieć o moich Crying or Very sad wysiewanych z nasion. Sama je wysiewałaś, powiedz kiedy i co im zrobiłaś , że mają pofalowane płatki, a moje takie zwykłe?
Żeleżniaka mam... od nie wiem kiedyPrzepięknie w twoim ogrodzie .Skalniaczki i nie tylko .Jest na czym oko zawiesić .Od kiedy masz żeleźniaka Question Swoje mam od wiosny i żaden nie zakwitł .
Torcikiem mnie dobiłaś ,ślinka cieknie mi aż po klawiaturze .