Ogródeczek An-ki
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aneczko mam podobną ścianę z winorośli
też na długości całego tarasu i uwielbiam tę swoją zieloną ścianę, z tym, że u mnie jest sama ściana, więc z ptasimi prezentami nie mam problemu
U Ciebie jeszcze tak dużo pięknych kolorków, u mnie prawie same różane pąki, coś się lenią
mam nadzieję, że w końcu ruszą z kwiatami

Aga jak są paki to za chwilę kwiaty wybuchną swoją pięknością.
Aniu 11 już zdecydowane-zostaje.
Nelu Alionuszko- o matko z tymi zębiskami!Oczywiście będzie uratowany zębol,no w końcu to nie byle partacz tylko artrysta w swoim zawodzie.Jest genialny i do tego pasjonat swojego zawodu.
Juz nbie mogę się doczekać wspólnego ukorzeniania.[/b]
Aniu 11 już zdecydowane-zostaje.
Nelu Alionuszko- o matko z tymi zębiskami!Oczywiście będzie uratowany zębol,no w końcu to nie byle partacz tylko artrysta w swoim zawodzie.Jest genialny i do tego pasjonat swojego zawodu.
Juz nbie mogę się doczekać wspólnego ukorzeniania.[/b]
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- Alionuszka

- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
W czwartek jesteś u mnie tylko nie o 8,bo o tej porze umówiona jestem z panem pod sklepem budowlanym,będziemy wybierać cegły-już widzę Twoje zdziwienie 
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości
Gabi dołącz do nas!!
Dzisiaj ukorzeniałyśmy tą chorwacką delospermę tzn ja siedziałam i patrzyłam jak mistrzyni ceremoni poczyna sobie z roślinkami.Następnie dostałam swoją porcję z instrukcją jak postępować.Zobaczymy u kogo się przyjmie a idę o zakład że to ja będę tą sczczęściarą(bo tak to bywa).
Dzisiaj ukorzeniałyśmy tą chorwacką delospermę tzn ja siedziałam i patrzyłam jak mistrzyni ceremoni poczyna sobie z roślinkami.Następnie dostałam swoją porcję z instrukcją jak postępować.Zobaczymy u kogo się przyjmie a idę o zakład że to ja będę tą sczczęściarą(bo tak to bywa).
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- bogusia177

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gabi,dobrze,że ostatnie to wesele,bo to faktycznie ruina w kieszeni i tak jak Boguśka napisała -ile to kwiatów i in nej roślinności by byłohihi.
Ale nic to-wszystko jeszcze przed nami.
Ale nic to-wszystko jeszcze przed nami.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
No i co to w końcu za róża Leonardo czy Warwik?

Mieczyki dostałam z samego rana na dobry dzień.

Niebieska hortensja przebarwiła się jesiennie na kolor zielonkawo-niebieski-nawet ładnie.

Mieczyki dostałam z samego rana na dobry dzień.

Niebieska hortensja przebarwiła się jesiennie na kolor zielonkawo-niebieski-nawet ładnie.

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Bo to jakieś pokręcone,żeby tyle kosztowały wesela.Wszyscy robią to z obowiązku a obie strony mało zadowolone(strony weselników i goście)No ale tradycja ..i tak dalej a portfele puste.Mimo wszystko życzę szampańskiej zabawy, a ma się ochłodzić więc będzie można poszaleć.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka